Stanija dobrojevic instagram. stanijadobrojevic (STANIJA DOBROJEVIĆ) Instagram account followers, engagement, stats & score 2019-08-16

Stanija dobrojevic instagram Rating: 5,7/10 1588 reviews

Stanija Dobrojevic Instagram: ‘Serbian bombshell’ shares pizza snap

stanija dobrojevic instagram

Followers per like How many followers stanijadobrojevic needs to get a single like on a post. Do svoje šeste godine, Stanija je imala besprekorno srećno i bezbrižno detinjstvo i rasla je pored svoje majke Slavice, pored svog oca Dragana i pored svog nekoliko godina starijeg rođenog brata Sanija. Brunette Stanija Dobrojevic, who earns a crust as a model, took a saucy selfie wearing a bra and eating a slice of pepperoni pizza. She also shares images of her healthy diet and gruelling exercise regime required to maintain her flawless figure. Šta vas najviše privlači kod muškaraca? Šira javnost, Staniju je upoznala nekoliko godina nakon toga, tačnije 2012.

Next

Stanija Dobrojevic OFFICIAL

stanija dobrojevic instagram

Po završetku osnovne škole, Stanija je odlučila da upiše Srednju ekonomsku školu i vođena tom odlukom, preselila se u Sremsku Mitrovicu u kojoj je i završila pomenutu srednju školu. Jak karakter, snaga i moć. Stanija regularly posts snaps in revealing swimsuits and skimpy underwear. Stanija sada ima više od milion pratilaca. Naime, s obzirom da je deo javnosti Staniju upoznao isključivo posredstvom njenih golišavih fotografija koje su osvanule na internetu i na stranicama brojnih časopisa, ona sve do ulaska u rijaliti takmičenje nije imala priliku da pokaže i da dokaže kakva je kao osoba.

Next

Stanija Dobrojevic OFFICIAL

stanija dobrojevic instagram

Some of them are newbies and others are very magic skilled like. U šestoj sezoni takmičenja, Stanija je baš kao i u okviru četvrte sezone osvojila značajnu naklonost publike i takođe je dospela do finala u kojem je ovog puta odnela titulu pobednika rijaliti programa. Svoje angažmane koji su vezani za promovisanje turističkih ponuda, Stanija pamti po izuzetno lepim i pozitivnim uspomenama, koje je stekla upoznajući različite ljude. Ipak i dalje ima dosta onih koji dele mišljenje da Stanija nije rođena da bude pevačica i da bi u budućnosti trebalo da bude usmerena ka nekim drugim vrstama poslovnih angažmana. Razlog Stanijine želje da učestvuje u pomenutom rijaliti programu, kako je navela ogledao se u njenoj potrebi da se javnosti predstavi kao devojka koja pored fizičkih atributa, poseduje i intelektualne i duhovne osobine, kojima takođe može da se pohvali.

Next

Stanija Dobrojevic OFFICIAL

stanija dobrojevic instagram

O tome na koje je sve načine Stanija Dobrojević zaintrigirala javnost od trenutka zauzimanja svoje pozicije na javnoj sceni do danas, ali i o tome ko je i kakva je ova devojka privatno, moći ćete da saznate kroz sadržaj njene biografije. Would you like to know more or advertise on Instagram? Like stanijadobrojevic, most Instagram accounts share the desire to engage audiences worldwide. Stanija placed heart emojis all around her face and even gave herself a pair of glasses in the image. Nakon svog učešća u pomenutom rijaliti programu, Stanija nije prestajala da intrigira javnost i sve do danas, ostala je neko ko je veoma često prisutan u medijima. Stanija Dobrojević — biografija Stanija Dobrojević, rođena je 17.

Next

Instagram milion pratilaca!

stanija dobrojevic instagram

Progression of stanijadobrojevic's Quality Score in the last 14 days. The Serbian starlet is well known for sharing sexy snaps on Instagram. U pomenutoj ulozi, Stanija se pojavljuje u provokativnom izdanju, tačnije u toplesu i to kao devojka izvesnog mafijaša. Ipak, prema pravilima produkcije, samim tim što je učestvovala u tuči, diskvalifikovana je ne samo Aleksandra, već i Stanija. Deo javnosti, Staniju je upoznao pre gotovo čitave decenije, tačnije 2008. Period odrastanja koji je obeležen tragičnim gubitkom oca i promenom mesta stanovanja, Stanija opisuje kao najstresniji i najteži period u svom životu.

Next

Stanija Dobrojević

stanija dobrojevic instagram

Stanija Dobrojević veliku popularnost je stekla ne samo zahvaljujući rijalitijima, već i zbog atraktivnih sadržaja na društvenim mrežama. Kostarika je samo još jedna u nizu mojih životnih avantura! Stanija, 33, was pictured about to enjoy the large piece of pizza in just her underwear. Kakav je utisak na vas ostavio Hefner? Bilo je istovremeno prelepo i preteško, to iskustvo me je promenilo, postala sam bolja osoba. Get in touch today to see how your brand can benefit from Instagram exposure. At Popular Chips, we commit on scouting Instagram talents and create original collaborations between the brand and the ad hoc digital influencer or celebrity.

Next

Stanija Dobrojevic Instagram: ‘Serbian bombshell’ shares pizza snap

stanija dobrojevic instagram

U želji da tu činjenicu promeni, Stanija je sa još 17 takmičara otputovala na Kostariku. U toj sezoni takmičenja, Stanija je najviše bliskosti i najkvalitetniju komunikaciju ostvarila sa Kristijanom Golubovićem koji je takođe bio jedan od učesnika takmičenja. Kako ste preživeli na Kostariki? Ime i prezime: Stanija Dobrojević Datum i mesto rođenja: 17. Stanijina podrška Novaku Đokoviću 2007. But it appears that Stanija, known as one of the hottest women in Serbia, also likes to treat herself.

Next

Stanija Dobrojevic Instagram: ‘Serbian bombshell’ shares pizza snap

stanija dobrojevic instagram

Promoterka turističkih ponuda Jedan određeni period koji se vezuje za vreme nakon njenog povratka iz Amerike, Stanija je radila kao promoterka turističkih ponuda. Za pomenutu pesmu, Stanija je snimila video spot u kojem se lično pojavljuje. U tom periodu, ona je doslovno preko noći morala da promeni sve do tada formirane stavove u životu i morala je da se navikne na okolnosti u kojima se mimo svoje želje i mimo svoje volje našla. U periodu pohađanja osnovne škole, Stanija je bila izuzetno vredan i učenju posvećen đak i odličnim ocenama koje je dobijala, trudila se da svojoj majci oda zahvalnost za svu pažnju i svu ljubav koje joj je ona uprkos teškom životu i svim problemima koje je imala neumorno upućivala. Reakcije javnosti na pomenutu pesmu, nisu dostigle Stanijina očekivanja i mnogi su prokomentarisali da Stanija zapravo ne peva već šapuće u pesmi koju je snimila i objavila.

Next