Sex med svigermor. Svigermor 2019-10-02

Sex med svigermor Rating: 5,7/10 838 reviews

Pinligt: heeeej

sex med svigermor

Som aftenen gik og Hanne gik på toilettet, lå jeg mærke til at hver gang hun kom tilbage, havde hun knappet en knap op i skjorte. Hanne havde svært med at holde balancen, og pludselig faldt hun ind i mig. Pikken voksede med lynets hast, men jeg strittede imod, skyllede min mund, tørrede mine læber, hængte håndklædet på plads- og lod først da min ene hånd glide om til hendes varme, bløde balder. Dem indtager vi et par mere af, og pludselig sprænger Trine bomben. Det var hendes sommerhus, vi befandt os i Denne fredag aften. Hanne kravlede op oven på mig og placerede hendes bryster ud for mit ansigt og bad mig slikke dem. Hun flød af velsmagende kussesafter.

Next

Pinligt: heeeej

sex med svigermor

Hun presser sin røv baggud hvergang jeg skubber frem. Tove retter sig lidt op, og stadig imens Gunner tisser, tager hun hans pik i munden. Da vandet når os til livet, slipper hun bunden med fødderne og begynder at flyde på ryggen. Bagefter foreslog Hanne, at vi gik ind i soveværelset til 2. Vi poster koldt vand imens, og så vasker jeg dig bagefter! Men jeg ventede og fortsatte med at slikke hende ned mod hendes kusse. I hvert fald går der ikke fem minutter, før vi er godt i gang.

Next

Midsommer med svigermor

sex med svigermor

Det må være sådan at komme i himlen, tænker jeg vildt. Hun ligger på knæ og luger i bedene. Hun er trods alt min svigermor! Jeg kyssede, nappede, gramsede og slikkede hver en millimeter af hendes bryster. Hun skubbede mig ned i sofaen igen og satte sig mellem mine ben. Lidt senere var jeg også ved at miste balancen, og da hun greb ud efter mig, landede hendes ene hånd lige i skridtet på mig. Min pik kører i hendes varme våde fisse og mine nosser banker i mod hendes klit hvergang jeg kommer helt i bund. Gispede hun højt og greb om min pik og nosser med begge hænder.

Next

Venus Foot Spa

sex med svigermor

Hanne, Lottes moder, er 42, men er stadig en flot kvinde, med en flot bagdel og store velformede bryster. Hun kan ikke nå at synke det hele, men prøver ihærdigt. Da mit pikhoved presser sig på det stramme hul, lukker hun øjnene og holder vejret. Så sætter hun sig op med et ryk, svinger det ene ben ind over mig - og fører pikken Ind i kussen i et langt sug. Kan mærke at det er et stykke tid siden at jeg har haft sex med Anne.

Next

Venus Foot Spa

sex med svigermor

Råber hun hulkende, mens vandet skummer omkring os. Jeg står tilbage med bankende hjerte og en pik der dunker. Jeg tror aldrig, jeg har nydt det så stærkt, Peter! Måske; der er længe til i morgen… Vi leger i vandet, kysser og griner og kæler. Og nu har jeg kørt hele vejen her op, så jeg kan lige så godt få gjort det jeg kom for. Jeg sutter og slikker, og pludselig kan jeg mærke det begynder at rykke i den, så jeg tager kun lige pikhovedet i munden - jeg ville smage hans sperm.

Next

Pinligt: heeeej

sex med svigermor

Jeg tager hans pik i munden, og begynder at slikke. Da vi kom tilbage til lejligheden spurgte Hanne om hun måtte overnatte der, for så var hun fri for at bestille en Taxi, og så hente bilen dagen efter. Jeg var nær blevet kvalt da Hanne begyndte at komme, klemte hun automatisk hendes lår sammen om mit hoved. Hendes hoved glider ned ad mit bryst og mave, og først i det øjeblik hun lukker sine læber og tænder om min kæmpestore morgenpik, går det op for mig, hvad hun sagde: Morgen stund har guld i mund! Da jeg kom tilbage havde Hanne bestilt et par drinks til os. Min pik dybt inde i hende. Jeg slikkede og suttede på hendes klitoris, samtidig med at jeg gned hendes G-punkt, med mine fingre. Da jeg kom ud på badeværelset tog jeg min store stive pik frem og forsøgte at tisse.

Next

Sexvideo med svigermor og svigerfar

sex med svigermor

Vi havde næppe gjort det, hvis vi havde været ædru. Eller er det mig der er så liderlig at jeg ikke kan tænke klart? Det var nok de største og flotteste bryster jeg havde set. Med pikken i bund og med begge hænder dybt inde i hendes røv pumper jeg min sæd højt, højt op I min kærestes mors vidunderlige krop. Det vil medføre masser af drama og en sikker skilsmisse, og du vil aldrig komme til at tale normalt med hende igen, og hun vil naturligvis stoppe al kontakt både med sin mor og dig. Længe efter synker hun helt ned over mig, opsluger mig, drukner mig.

Next

Sexvideo med svigermor og svigerfar

sex med svigermor

Jeg havde lovet dem at jeg ville klippe hækken og lave et par andre småting. Jeg var ved at lave aftensmad, så jeg lavede lidt ekstra, og vi spiste aftensmad sammen. Jeg elsker stadig min kone, men ved ikke, om jeg skal fortælle hende om min ugerning. Jeg har intet svar på det spørgsmål, og det har hun heller ikke selv. Da jeg fjernede hendes bh, væltede hendes 38 D bryster ud. For to måneder siden skete det mest utrolige for mig; Noget som nogle ville finde frastødende, mens andre drømmer om det.

Next

Sexvideo med svigermor og svigerfar

sex med svigermor

Min tunge bevægede sig ind i hullet, og hun stønnede højt. Ved at det ville såre min kone som bare pokker, hvis hun fandt ud af det. Jeg følger hendes eksempel og træder ind under vandet i mens jeg krammer hende bagfra. Mona griner: Åh ja, spis den igen, skat! På den anden side er hun en meget konservativ kvinde. Hun er 24 år, og har en flot figur.

Next