Poucni citati o majkama. 10 NAJLEPŠIH MUDROSTI: Inspirativni citati o prijateljstvu, životu i ljubavi 2019-07-12

Poucni citati o majkama Rating: 4,5/10 796 reviews

Izreke i citati o djeci

poucni citati o majkama

Oko ljepote su uvijek ili mrak ljudske sudbine ili sjaj ljudske krvi. Ne odustaj od onoga o èemu razmišljaš svaki dan. Ukoliko je ljubav slatka poput cveta, onda je moja majka taj slatki cvet ljubavi, Stewie Wonder. Majci treba dvadeset godina da od svoga dečaka napravi čoveka, dok drugoj ženi treba samo dvadeset minuta da od njega napravi budalu. Jon Kabat-Zinn Ako želiš iæi brzo, idi sam.

Next

Najlepše misli (citati) o ženi

poucni citati o majkama

Ali se nad njima, posle, Tvoja zora zaplavi, u koju se mlad i veseo zagledah. Nijedno dete ne može biti nevino, ako ga majka smatra krivim. Peter Rosseger Ne gledajte na dijete kao da je neki dragulj, već se trudite da ono to postane. Rana koja se krije, sporo i teško zarasta. Fridrih Šiler Kad bih umio da napišem najljepšu knjigu na svetu,posvetio bih je svojoj ženi Darki. Majke su osetljivije na svoju decu od očeva jer su one više sigurne da su to zaista njihova deca.

Next

Citati o majci

poucni citati o majkama

Istinska veličina sastoji se u tome da budemo veliki u malim stvarima. . Imati veliku snagu, fizičku ili moralnu, a ne zloupotrijebiti je bar ponekad, teško je, gotovo nemoguće. . .

Next

MUDRE IZREKE I MUDRE MISLI

poucni citati o majkama

. Sve što jesam ili što se nadam da ću biti, dugujem svome anđelu - majci. Biti majka puno radno vreme jedan je od najbolje plaćenih poslova. Na svetu postoji samo jedno lepo dete i svaka ga majka ima. Gareti Muškarac ima samo jednu sigurnu ljubav — ljubav svoje majke. David Bly Najvažnija stvar koju roditelji mogu učiti svoju djecu je kako da opstanu bez njih.

Next

Najlepše mudre misli (citati) o majci

poucni citati o majkama

Pročitajte mudre citate o ljudima koje su napisali poznati umovi. Svift - Ako želite da uspete u društvu, ubijte svoju savest. Alfred Hičkok Lepe žene nikad ne sumnjaju u svoju inteligenciju, ali inteligentne žene uvek sumnjaju u svoju lepotu. Bayque Život je crtež bez gumice za brisanje. Problem je ostati umjetnik nakon odrastanja. Žena je postojala, ali majka je nešto potpuno novo.

Next

MUDRE IZREKE I MUDRE MISLI

poucni citati o majkama

Pročitajte mudre izreke i citate koje su nam ostavili poznati i mudri ljudi. Koliko god promatrali djecu da vidimo što će napraviti od svojih života, oni gledaju nas da vide što mi radimo sa našim životom. . Žan Gaben Samo slabići traže od svojih žena bezuslovnu prednost kao svoje pravo; to je poniženje za oboje. Ništa nas ne može tako prevariti kao naše rođeno osjećanje smirenosti i prijatnog zadovoljstva tijekom stvari. . Pročitajte najzanimljivije citate i izreke uspešnih ljudi, koji su tokom svog života ostvarili uspešne sportske rezultate, stvorili vodeće svetske kompanije, dokazali se u oblasti umetnosti, poezije i dr.

Next

Mudre izreke

poucni citati o majkama

Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed. . . Žena je postojala, ali majka, nikad. Baka Moses Ako posadite otrovni bršljan, s njega neæete brati jagode. . Pred vama su rečenice koje podsećaju i navode vas na razmišljanje šta je to dobro a šta zlo, šta je lakše a šta teže i koje su prave vrednosti 1.

Next

Najlepše misli (citati) o ženi

poucni citati o majkama

Evans Čovjek postaje najbliži sebi kada postigne onakvu ozbiljnost kakvu ima dijete dok se igra. Vajld Bodrenje je najviši odlik. Porčitajte zanimljive rečenice koje su zabeležili mudri umovi o poštenju. Viktor Igo Buduća sudbina deteta uvek je majčino delo. Kad su predložili da se donese najlepša stvar, vrana je donela svoje mladunče. .

Next