Poruka za laku noc ljubavi. Najlepše SMS poruke za laku noć voljenoj osobi 2019-07-04

Poruka za laku noc ljubavi Rating: 7,2/10 1602 reviews

Poruke za laku noć

poruka za laku noc ljubavi

. Pogledaj mesec zlatni sja, dok nebo ljubim ja u tvom oku boje sna moja zvezdo jedina. . Ti si moje pace- volim te najjace! Jedan poljubac na lice tvoje, lepo spavaj sunce moje, i jos jedan na usta tvoja, lepo spavaj, ljubavi moja i na kraju na vrat tvoj, laku noć anđele moj! Pozuri andjele - svanuce dan!!! Laku noć draga, neka ti san podari mir, i neka ti zvezde prenesu koliko te volim. Čini mi se da sneg opet pada. Nije mi žao i hiljadu puta bi to uradio za tebe i žrtvovao sve.

Next

Prigodne čestitke i poruke za laku noć

poruka za laku noc ljubavi

. Voljela bi da si tu ove noci tako trebas mi kao more mornaru nemam skim nadu djeliti, djeliti i sacvati. Večeras ću kao mesečev zrak, stići do tebe tiho kroz mrak, staviti poljubac na obraz tvoj, lepo mi spavaj anđele moj. Svakako postoje i one duhovite i šaljive poruke kojima se neko može nasmejati pre nego što pak i utone u snove, ali i one malo intimnije, koje su poznate samo zaljubljenima, i koje nisu primerene da se podele u redovima ovog teksta, kao takve. Volim te i pruzam ti srce svoje. . .

Next

Najlepše ljubavne poruke za laku noć

poruka za laku noc ljubavi

Nek ti čarobni veo divnih snova ulepša noć kad u mekani krevet odlučiš poć… andjeli neka čuvaju andjela mog-poljubac iz srca šaljem ti svog. . Zamisli neku želju, i neka ti ona dođe u san! Nocas zvijezde padat cu jedna od njih nasa je, jedna od njih tko u snu voljela bi da si tu! A ja æu odozgo paziti na tebe kao andjeo èuvar. Volim te i ne daj da iščezne u tebi misao o nama. Volim te i pruzam ti srce svoje. Ako te rastuze zvuci gitare i ako zivot gorko zaboli, seti se da postoji neko ko te jako voli.

Next

Ljubavne poruke za laku noc decku

poruka za laku noc ljubavi

. . Tiho nek ti šapne: Mislim na tebe ja! Ako se probudiš u ove sitne sate, znaj da neko misli na te. . Nedostaješ mi ti, a noc je duga, nedostaješ mi ti za san, za mir, za ljubav. Mjesto toplih jastuka pružila svoj dlan. I još jedan na usta tvoja, lepo spavaj malena moja.

Next

Najlepše ljubavne poruke, za njega i nju. Poruke za dobro jutro, laku noć..

poruka za laku noc ljubavi

Ipak, voleo bih da se iskupim za tu grešku i želim da ti poljupcima poželim laku noć i lepe snove. . Nedostaješ mi ti i ove nici, nedostaješ mi ti, tvoj osmeh, glas i oci. I usnama nežno milovala telo i uzela sve ono što bi srce htelo. Laku noæ ljubavi, èuvali te anðeli.

Next

Ljubavne poruke za laku noć

poruka za laku noc ljubavi

Laku noć, najviše te volim i jedva čekam da nam se ruke i usne ponovo spoje, jagnje moje i najdraže pile moje! U kasne sate, duboke noći, kad su svima sklopljene oči, mislim na tebe, polako dremam, ne mogu da zaspim jer tebe nemam! Fokusiraj se samo na ono što je bitno i to ćeš savršeno uhvatiti. Hvala vam što ste nas pozvali na venčanje. Umesto toplih jastuka, pru¾io svoj dlan i usnama ne¾no milovao telo i uzeo sve ono ¹to bi srce htelo. Svitanja bez tebe puna su praznine kad oblaci pišu tvoje ime, a u kasnu noć kad grad utone u san, ja ću samo zbog tebe čekati novi dan. Laku noć najdraža, volim te i želim ti laku noć i najdivnije snove! Domaćine, zdrav bio, badnjakom se okitio. Kad se spusi noc i prekrije prozor tvoj, po nebejskoj pomracini ti šaljem poljubac svoj! Neka polete anđeli poput ptica i dotaknu predivan osmeh tvog lica, neka ponesu poruku na krilima belim, da ti ja najlepšu, laku noć želim. Anðeli nek èuvaju anðela mog, poljubac iz srca ¹aljem ti svog.

Next

Poruke za laku noć

poruka za laku noc ljubavi

Ovde su samo neke poruke za sestru kojima možete da joj iskažete. . Ruke te moje traže, srce te moje zove, nedostaješ mi, ljubavi, noći ove. Dušo moja uspavana, odavno te nisam ovako mirnog gledala, neka ti bude svaka noć lepa kao san, spavaj mi lepo ovako svaki dan. . . Pozeli nocas da sam tu jer ovo nebo ima neku cudnu moc, mozda se stvorim pored tebe da te poljubim za laku noc! Možda tvoje zelene oči suzu skrivaju…možda ti mogu poželeti laku noć! Pošaljite najlepše želje svojem drugu, drugarici, devojci, sinu ili ćerci za punoletstvo.

Next

Najlepše ljubavne poruke, za njega i nju. Poruke za dobro jutro, laku noć..

poruka za laku noc ljubavi

Neka ti jutro tiho priðe, kad mesec sa neba siðe! Upravo će neki od takvih primera biti navedeni u nastavku teksta koji sledi, a na vama je da svaku poruku koja vam se eventualno dopadne modifikujete i personalizujete po svojoj želji, i time je učinite posebnijom i unikatnom. Al' ne zna sunce da nije jedno, ima jo¹ jedno, jednako vrijedno, koje sad spava i mene ne èuje! Pripadnice lepšeg pola su naravno daleko romantičnije, te njima po pravilu nije strano da nežnost i emocije prenesu u svakoj prilici, te da svojim voljenim osobama požele laku noć uz određene ili stihove, ili osmišljene duge i veoma nežne reči i rečenice, pune iskrenih emocija, ljubavi i sreće što mogu da se iskažu na pravi način. Da te èuvam od svih zala, jer te volim sreæo moja mala! Zbog Tebe bih sve ostavio druge, ako sam pogrešio, kazni me, al' jednom reci bar ove noci tužne, dal bi zaplakala Ti ako me ne bude. . Hvala vam što ste nas pozvali na venčanje. Šaljive poruke za laku noć: 1 Blesave noći ove želim ti ružne snove sova da ti neda mira truba celu noć da svira zaslužio si još gore ti pijani stvore 2 Kad mesec zadje za oblake da čuješ nečije korake da te lome ko mene nemiri u snu da te pohode vampiri Oka ne sklopio! Laku noc ljubavi, cuvali te andeli. .

Next

Najljepše poruke za laku noć

poruka za laku noc ljubavi

Samo sa tobom moje biće je potpuno, laku noć ljubavi moja najdraža! Lepe ljubavne poruke za laku noc decku i druge lepe romantične i šaljive sms poruke za ugodan san i laku noć za vaseg momka. Neka Hristovo sveto drvo podari Vam zdravlje prvo. . Nek zvezde sanjaju tebe, nek mesec te ljubi umesto mene. Lijepa riječ, citat ili stih je nešto što će se lako urezati u pamćenje i biti najdražoj osobi vaša predivna gesta prije odlaska na spavanje. Izmamite osmeh voljenoj osobi najlepšim osećanjima i kratkim porukama. .

Next

Prigodne čestitke i poruke za laku noć

poruka za laku noc ljubavi

A u ponoæ uz zvijezdu repaticu po¾eljet æu da me se ponekad sjeti¹. Preko reka preko mora strastvena je zelja moja da ti dodjem ja u san i provedem sa tobom makar jedan dan. . . . A sad kad si tu pored mene, još više sam srećniji. Poljubi me i budi tu, da sklopim oci na tvom toplom ramenu, poljubi me nek srce lupa kao da je prvi put, ostani me cuvati kada zaspu andeli, i kada umrem nastavicu živeti.

Next