Podznak u horoskopu kalkulator. Kako odrediti svoj horoskopski podznak 2019-07-10

Podznak u horoskopu kalkulator Rating: 5,2/10 1581 reviews

Izračunavanje podznaka

podznak u horoskopu kalkulator

Upravo iz pomenutog razloga, izračunavanje podznaka bez vremena rodjenja spada u veoma neprecizne metode, i iako može da ukaže na neke približne karakterne osobine ličnosti, ne može da precizno odredi uticaj planeta i aspekata na sudbinu i budućnost date osobe, jer se njen tačan ascendent ne zna, i mora se odrediti na osnovu detaljnih i profesionalnih matematičkih i astralnih proračuna, koji su i suviše kompleksni za razmatranje u ovom tekstu koji je pre svega zabavnog i informativnog karaktera, ali je baziran na osnovnim podacima i bez dubljeg zalaženja u stručne aspekte i kompleksne metode. Da uprostimo: Zamislite da stojite na mestu svog rođenja, okrenuti licem prema jugu. Ukoliko ste rođeni negde na granici između ta dva prelaza, i 2 minuta razlike mogu biti velika promena. Glava duguljastog oblika, lice ovalno ili trouglasto, ruzicastog tena, celo je zaobljeno i siroko. Dakle, vi ste socijalni u onoj meri u kojoj imate individualnu moć uticaja.

Next

HOROSKOP: Izračunajte svoj podznak ili ascendent pomoću ovog kalkulatora — Astrologija — sts.miicard.com

podznak u horoskopu kalkulator

Koža je meka, kukovi široki. Veoma ste preduzimljivi, angažovani na različitim stranama i vredni do radoholičnosti. Ljubavnu prevaru ne dozvoljavate i ne oprastate. Zbog svoje izražajne medijalnosti u oba smera, posedujete dvostruku mogućnost delovanja ili uticaja na druge, ali i podložnost za različite uticaje. U ljubavnom odnosu delujete suzdrzano, a povremeno previse sumnjicavo ili nepoverljivo prema partneru.

Next

Podznak Kalkulator Izracunaj Besplatno

podznak u horoskopu kalkulator

Iako delujete mirni u sebi krijete pravu buru osećanja, koja ne volite da pokazujete. Ako vam se znak i podznak slažu, onda će karakteristike podznaka biti mnogo izraženije. Pokažite rukom na Zapad, i tu je vaš Horoskopski znak. Fizički izgled: svrstavate se u osobe nižeg ili srednjeg rasta, sitnije građe tela, ali vremenom dolazi do izražaja tendencija ka gojaznosti, naročito u predelu stomaka i bokova. Oblik glave je ovalan ili duguljast, ten je svjetliji. Skloni ste romantici, svrstavate se u idealiste, optimiste i zagovarate velikodušnost i fer-plej.

Next

Tabela podznaka. Šta ste u podznaku?

podznak u horoskopu kalkulator

Dakle, vrlo ste prijemcivi za razlicite vidove sugestivnog i sugestibilnog delovanja. Privlace Vas razliciti izazovi, ostroumni ste, vrlo ambiciozni, spremni na akciju. Volite iskreno, strasno i potpuno, bez razervi, a to isto ocekujete i od partnera. Sada kad vas računanje podznaka dovelo do određenog rezultata, saznajte nešto o njihovim karakteristikama: Ovan u podznaku čini da delujete otvoreno, živo,dinamično i instinktivno. Uočava tuđe nedostatke i greške.

Next

Kako saznati podznak

podznak u horoskopu kalkulator

Ukoliko Vam je Ascendent podznak Vaga Osobine i mentalne sposobnosti: Vi ste osoba koja poseduje izuzetan senzibilitet, umetnicki i estetski duh i kreativnu energiju. Pokažite na Istok, i tu ćete naći vaš podznak. Zato je veoma važno znati kako izracunati podznak. Uran vlada horoskopskim znakom i ascendentom Vodolije. Zaobljena, pa nikad ne izgleda mršavo.

Next

Tabela podznaka. Šta ste u podznaku?

podznak u horoskopu kalkulator

Fizicki izgled: svrstavate se u osobe srednjeg ili nizeg rasta, misicave gradje tela, sirokih ramena i jakih kostiju, torzo je obicno razvijeniji od donjeg dela tela. Naime, parfeme možete i sami kreirati. Treba znati tačno vrijeme i mjesto rođenja pored naravno, datuma i godine. Usne su tanje, narocito donja. Trude se da se predstave u najboljem svetlu i umeju da budu ponosni na svoje vrline kao i na svoje realne uspehe i to naročito na one svoje.

Next

Kako odrediti i izračunati podznak u horoskopu?

podznak u horoskopu kalkulator

Posedujete ogromne energetske potencijale i borbeni duh, veoma ste hrabri, energicni i odvazni. U astrologiji kod nas je u vrhu popularnosti ipak još uvijek takozvani Sunčev znak, znak vašeg rođenja. Jupiter vlada zodijačkim znakom i podznakom Strelca. Oblik glave je okruglast ili izdužen, ten svetliji, puniji obrazi, a u kasnijim godinama dvostruki podbradak. Ukoliko Vam je Ascendent podznak Lav Osobine i mentalne sposobnosti: Vi ste dinamicna, veoma dostojanstvena, ponosna gorda , samouverena i vrlo ambiciozna osoba. Elementi i kvaliteti u horoskopu i njihovo značenje i tumačenje U astrologiji i profesionalnim tumačenjima osobina, karaktera, ponašanja, temperamenta i tipa neke ličnosti, postoji podela glavnih znakova zodijaka na elemente i kvalitete, pa tako svi znaci mogu da se klasifikuju u četiri osnovna elementa vatra; voda; vazduh ili zemlja , kao i u tri glavna kliteta fiksni ili nepromenljivi; promenljivi i kardinalni. Odlikuje Vas dominantna strastvena priroda i naglasena potentnost.

Next

Kako izračunati podznak?

podznak u horoskopu kalkulator

Nos je uočljiv, prednji zubi su izraženi. Okolina Vam zamera na preteranoj kriticnosti odnosno kritizerstvu, na odmerenim i kontrolisanim emocijama. Devica u podznaku čini vaš znak proračunatim, rezervisanim i pomalo nervoznim. Kroz ratna iskusenja, astrologij se ucila uz bliske ljude, slusaoce i prijatelje. Fizički izgled: svrstavate se u osobe srednjeg ili nižeg rasta, mišićave građe tela, širokih ramena i jakih kostiju, torzo je obično razvijeniji od donjeg dela tela. Njegova uloga ogleda se u manirima, stilu , imidžu, načinu ne koji obavljamo neke stvari, a to mogu da znaju oni koji vas dobro upoznaju.

Next

Izračunavanje podznaka

podznak u horoskopu kalkulator

Od partnera očekujete beskrajnu podršku i najjaci oslonac u svakom pogledu. Ta promjena nastupa, otprilike, svaka dva sata. Narocito Vas iritiraju razlicite ljubavne scene, euforicno ponasanje, koketiranje i infantilno ponasanje. Otvoreno i direktno izrazavate osećanja, bez obzira da li je reč o pozitivnim ili negativnim emocijama. Vase tipicne osobine su: teatralnost, dominantnost, galantnost, aristokratski maniri, istancan stil i rafiniran ukus.

Next

Izracunavanje podznaka

podznak u horoskopu kalkulator

Iz padajućeg menija izaberite sat i minut rođenja. Trećom kućom natus misli i ukoliko je ovo oštećeno u natalnom horoskopu, osoba će gubiti, njoj je dato da njena sudbina bude definisana njenim mislima, a one su pogrešne i loše, slabe, kao da ona ne ume da vozi svoj horoskop. Podznak ili ascendent je onaj znak koji je u trenutku vašeg rođenja bio na istoku. Jarac u podznaku čini vas ozbiljnim i ljudi vas smatraju osobom koja je opsednuta kontrolom i detaljima. Fizicki izgled: zene se svrstavaju u osobe srednjeg ili nizeg rasta, a muskarci u osobe viseg ili srednjeg rasta.

Next