Planken maken in trapkast. DIY: Kast onder je trap 2019-08-31

Planken maken in trapkast Rating: 8,2/10 1802 reviews

Klussen met Oscar

planken maken in trapkast

Dus, bedankt voor jullie tips!! Garderobekast Een garderobekast is altijd handig. Now using lazy susans are one of those issues that people are on the fence about. Mocht je per sé een trap met open trede wensen, zijn er ook mogelijkheden. Ik zocht niet eens meer of we nog bloem hadden vást! Ik verbouw mijn huis, én mijn leven, samen met mijn man, dochtertje en onze hond. Ikea Floating Shelves Toilets how to make a floating shelf fun. Uiteraard had ik een kleinere deur kunnen kopen maar die was niet naar mijn smaak en stijl.

Next

Trapkast inspiratie

planken maken in trapkast

En ik ben aan het overwegen om de betonnen vloer lichter te schilderen. We hebben 32 cm aan ruimte tussen elke plank gehouden. Dat de flessen soms bij een slijter of wijnhandel ook in een dergelijk rek staan heeft eigenlijk geen functie meer - maar het staat wel leuk. Een trapkast is een ideale manier om extra ruimte te creëren. Wil jij ook graag optimaal de aanwezige ruimte in je huis benutten? Ik heb de planken na het beitsen bekleed met blauw geruite stof. . Je kan bijvoorbeeld de trapkast gebruiken als bewaarplek voor je servies, als lades om spullen in op te ruimen of als plek voor een audiosysteem.

Next

Trapkast maken

planken maken in trapkast

Het deel bestaat uit een onderplank, een zijkant en de rechtopstaande plank waar straks de plankjes voor de spulletjes aan vast komen. Startdatum: Zo snel mogelijk Gedetailleerde omschrijving: In onze trapkast zit nu een extra inzetkast. De hoogte van de kast zal ongeveer 2 meter zijn en de breedte verschilt tussen 1 a 2 meter. Een uiterst handige en efficiënte manier op je kleding op te bergen. Long Floating Shelf Simple floating shelves hallway entry ways.

Next

Trapkast maken

planken maken in trapkast

Maar als ik kijk waar we vandaag komen en hoe het er nu uitziet, zou ik het zo nog een keer doen. Ik mis nog een paar dingetjes, en dan deel ik mijn indeling! In dit karton heb ik een gat gesneden wat het vloerluik zal worden. Of je nu een rechte trap hebt of één met een bocht. En de echte creatievelingen gaan zelfs nog een stapje verder. Daarnaast hou je het inderdaad een stuk netter als het er gewoon goed uitziet en ik zou er ook echt een blij gevoel van krijgen. Planken aan de linker én rechterzijde had nog prima gekund, maar dat had de kast een stuk kleiner en opgepropter gemaakt.

Next

Wendy's Mountfield: De trap en de trapkast

planken maken in trapkast

Floating Shelf Layout Wall Ideas floating shelves with drawers desks. Over een x aantal weken krijgen we vloerverwarming en daar komt een groot vierkant blok om de vloerverwarming te kunnen regelen. Mijn grootouders hadden vroeger een trapkast, volledig betimmerd en vol met voorraad op de planken. En als je een trap in huis hebt, heb je meestal ook een ruimte onder de trap. Ik wil graag een prijsopgave voor het uithalen van de laminaatvloer en het opnieuw leggen van dezelfde laminaatvloer, waarbij 3 planken worden vervangen. Wat we nu hebben, is lange planken op de achterwand dus niet links zoals jeij nu hebt. Dit is ideaal voor bijvoorbeeld als je een kleine keuken hebt en daar niet genoeg opbergruimte aanwezig is voor het opbergen van alle boodschappen.

Next

Trapkast ideeën

planken maken in trapkast

Waar willen we allemaal planken ophangen, hoe diep zullen we de plank maken, hoeveel planken hangen we op enz. De lades die Thomas maakt zijn ongeveer 40 bij 40 cm. Voorraadkast Een ander leuk idee voor de trapkast is om er een voorraadkast van te maken. Deze trap heb ik dicht gemaakt en wil er nu een kast onder maken. Wat wil je nog meer? Zeker als ik het nog een kleur geef en opknap. Oscar maakt daarom extra diepe houten schappen met behulp van plankendragers en legplanken. Welke vind jij het mooist? Met wandsysteemrekken, stellingkasten of wandplanken kan je gemakkelijk opbergruimte creëren voor het opbergen van al je boodschappen.

Next

10x Trapkast inspiratie

planken maken in trapkast

Twee planken nemen en laten overlappen, zoals in jouw tekening. Zorg dat deze egaal, glad en netjes zijn. Dit is tenslotte loze ruimte, maar in de vorm van een voorraadkast ga je de ruimte uitermate praktisch invullen. . Dat zijn al die witte plekken. Maar dat we merkten in de afgelopen jaren dat we weinig eten halen uit de voorraadkast.

Next

Planken/wijnrek trapkast

planken maken in trapkast

Hier kan ik wat mee. Ik vind het juist heel cool en ook logisch dat je tijd steekt in een kast als deze. Stap 2 Nu ga je de lades maken. Dit mag gewoon van hout zijn. Als ik de planken dieper maak dan kan ik helemaal niet meer in de achterkant komen. Ga maar eens zoeken op kastscharnieren, dan kom je van allerlei soorten tegen. De deur hebben we eruit gehaald en Hans heeft vorige week het kozijn veranderd.

Next

Klussen met Oscar

planken maken in trapkast

This transformation takes an average pantry from bogged down to beautiful in just a few seconds and can be implemented into your own kitchen, no matter what type of storage space you have! En wil je zelf een trapkast maken? En ja, op sommige dagen denk ik: waar ben ik mee bezig? Werkplek Steeds meer mensen willen een werkplek in huis hebben waar rustig gewerkt kan worden met een laptop. Een trap heeft als belangrijkste doel om verbinding te maken van de ene verdieping naar de andere verdieping. I really like the manner that this under stair storage space stipulates a desk area for those kids. Het is een beetje een rommeltje met overal planken van verschillende afmetingen. Een trap in huis heeft als belangrijkste functie om twee verdiepingen met elkaar te verbinden, zodat je van de ene verdieping naar de andere verdieping kunt lopen. Plankjes erin, haakjes erin, vet geordend.

Next