Pizza hobro. Alanya Pizza Kebab Hobro 2019-07-13

Pizza hobro Rating: 6,6/10 1260 reviews

City Pizza, Hobro

pizza hobro

Selve kødet virkede ikke til at være som hvis man selv laver en bøf, men mere som om det var en købe bøf fra f. Jeg syntes at City Sandwich har levet op til mine forventninger, og mere til. Visa Electron, Mastercard, hvorfor jeg måtte finde en hæveautomat for at hæve kontanter. Skulle tidspunktet blive ændret, får du besked enten på det. Der stod hjemmelavede burgere, men eneste forskel virkede til at være burgerbollen. Det er ok at lave en fejl, hvis man er så god til at rette op på fejlen. Jo, deres skæring af pizzaen kunne være mere præcis ; Men de leverer altid til tiden, hvis ikke før, og det er altid med et smil.

Next

Antalya Pizza og Cafe

pizza hobro

Du kan selvfølgelig købe sodavand, som du kan nyde sammen med din mad. Gør du ikke det, får du automatisk oplyst hvornår din bestilling er klar til afhentning eller udbringning. Hvis du er til den efterhånden meget eftertragtede indbagte eller halvt indbagte pizza, kan du bestille den med mange forskellige ingredienser. Velkommen til City Pizza i Hobro. Maden bliver tilberedt med sans for kvalitet og den gode smag, og Hobro Pizza stræber til hver en tid efter, at du får en god madoplevelse. Hos Hobro Pizza på adressen Adelgade 53, st Hobro får du lækker mad serveret med et smil.

Next

Alanya Pizza Kebab Hobro

pizza hobro

Vi er alle vilde med den! Stedet tog udelukkende Dankort - ikke andre kort, f. Så hold dig ikke tilbage med at designe lige præcis den ordre, som passer til dig!. Da jeg ankom for at hente mad på aftalt tidspunkt, fik jeg at vide, at der lige ville gå 20 min. Hobro Pizza tilbyder takeaway til afhentning. Skal i øvrigt have ros for deres pommes frites der altid er lækre og sprøde, hvilket er sjældent, når man får take away! Der er mulighed for at tilføje pommes frites til din bestilling, så du umuligt kan være tvivle på om du bliver mæt. Vi glæder os til at høre om din oplevelse hos City Pizza i Hobro.

Next

City Sandwich

pizza hobro

Jeg har ikke en ting jeg er utilfreds med. Vil du gerne bestille bord, er der også mulighed for det, så undgår du ventetid, når du ankommer. Vi forstår dig godt, det er da klart, at du går i retning af den lækre pizzaduft efter en hel eftermiddag med shopping i byens mange hyggelige butikker. Hobro Pizza er en Pizzeria som tilbyder mad, der er inspireret af det Pizzaria køkken. Ved at bruge online bestilling og betaling, undgår du ventetid og kan afhente din bestilling på det aftalte tidspunkt eller får din bestilling bragt ud til dig.

Next

Hobro Pizza Hobro

pizza hobro

For eksempel kan du udforske nye områder og smage den indbagte pizza med kebab, salat, pommes frites og dressing. Du finder restauranten lige i centrum midt på Adelgade lige overfor Pet Store. Man får det man har bestilt, og igen leveringen er hurtig og bare i top. City Pizzas kunder er også meget vilde med restaurantens Durum med kebab og Kyllingeburger, som du kan købe til yderst gode priser. Der er frit valg mellem alle retter på menukortet, og du kan få Aftensmad. Hvis din aften, ikke er en pizza aften, så tilbyder City Pizza også lækre salater, burgere og diverse specialiteter, som sagtens kan gøre sig ud for din hjemmelavede middag med stearinlys lørdags aften.

Next

Antalya Pizza og Cafe

pizza hobro

Alt efter om du er én person, et barn, to personer eller en hel familie, så laver restauranten lige den størrelses pizza, du har brug for i alle deres varianter på menukortet. Hos City Pizza er den mest populære ret den almindelige pizza kaldet Kebab Salat Pizza, det er jo efterhånden en rigtig klassiker i Danmark. Inden du afslutter din bestilling, har du mulighed for at vælge et afhentningstidspunkt. . . .

Next

Alanya Pizza Kebab Hobro

pizza hobro

. . . . . .

Next

Alanya Pizza Kebab Hobro

pizza hobro

. . . . . .

Next

Alanya Pizza Kebab Hobro

pizza hobro

. . . . . . .

Next