Netflix serier anbefaling. De beste seriene på Netflix ifølge IMDb 2019-10-17

Netflix serier anbefaling Rating: 8,2/10 851 reviews

De beste seriene på Netflix ifølge IMDb

netflix serier anbefaling

Vi så alle sæsoner på få dage, og lige nu venter jeg bare på en ny, så jeg kan finde ud af, hvem der altså slår folk ihjel i den lille by. Han hader sig selv, er halv alkoholiker og selvom man prøver at holde med ham, så bliver man oftest slemt skuffet. Serien handler om landsbypigen, June, som flytter til New York og som flytter ind hos den halvskøre, halvseje Chloe. En sterk kvinnelig actionhelt i en serie som ofte våget å eksperimentere med både fortellerstruktur og kinematografi. The Walking Dead I apokalypseserien The Walking Dead følger vi den barske vicesherif Rick Grimes, som vågner op fra en længere periode i koma. The series features a number of closed-door, private moments, which has some viewers wondering. Den er derimod godt gedigent håndværk, som forstår at holde spændingen hele vejen igennem.

Next

Serier på Netflix (2019): Den store guide til de BEDSTE serier på Netflix

netflix serier anbefaling

Visste du forresten at det jobbes med en egen film, med Joseph Gordoon-Levitt som stjerne og produsent? Helt ærligt — Prison Break er den bedste actionserie fyldt med en masse lækre fyre, vi bare ikke kan få nok af. Le, tørk tårer og bli sjarmert — samtidig som du vil bli satt ut av enkelte vulgære elementer. Elba hentede en Golden Globe nominering for hver eneste sæson han spillede hovedrollen. En av de siste års største suksesser, som også har klart kunststykket å fornye seg i den nyeste sesongen. Dette er selvfølgelig meget kort fortalt, men serien er genial — og man skal se den mindst to gange, for at få de fleste detaljer med og for at forstå de gennemarbejdede jokes. Vi har desuden også lavet en liste over de bedste film og serier til , , og.

Next

Gode serier på HBO

netflix serier anbefaling

Sidstnævnte spiller hovedrollen, og han er på alle måde en mislykket klovn. Det lyder meget mærkeligt og det er det også — men her i sæson 3 — så kommer der alle mulige seje referater til biblen med indover og det er bare spændende, selvom det måske ikke lyder spændende. Watch this show and we can be friends! Der skal dog leveres højt niveau, hvis man skal slå nogle af de 15 topplaceringer af pinden. Vi følger så 4 forskellige familier, som alle sammen bor i byen. Man møder dog generelt rigtig mange forskellige personer, da hvert afsnit tager afsæt i en ny historie. Vi er i den høje ende af finansverdenen, hvilket den lidt gumpetunge titel antyder, og her følger vi milliardæren og hedge fund-ejeren Bobby Axelrod, der bliver jagtet af den offentlige anklager Chuck Rhoades, som både ideologisk og personligt forfølger moralsk korrumperede finansmænd. Men serieskaberne Sam Shaw og Dustin Thomason har fået en virkelig original idé til en Stephen King-serie, som vi aldrig har set den før.

Next

Netflix

netflix serier anbefaling

Det er hands down en af de bedste og klogeste serier i hele verden — og det var først, da jeg havde set alle sæsoner, at jeg forstod hvor god den egentlig er. Døde piger lyver ikke fangede os med sin første sæson. As we speak, så venter jeg på, at Andreas kommer hjem, så jeg kan hoppe i bad. Og det til trods for en præmis, der øjeblikkeligt fanger interessen: Ægteparret Elizabeth og Philip er på overfladen bedsteborgere i en pæn forstad til Washington D. Men mens The Haunting of Hill House skræmmer livet af dig, sniger den et gribende familiedrama om tab traumer ind under huden på dig. Og når serien rejser livets allerstørste moralske spørgsmål, gør den det aldrig uden snappy, selvbevidst humor og et af de sjoveste casts på tv lige nu. I starten kedet jeg mig bare en søndag middag, men efter allerede første episode var jeg fuldstændig medrevet.

Next

How Accurate Is 'When They See Us?' The New Netflix Series Tells The True Story Of The Central Park Five

netflix serier anbefaling

Den har fra begyndelsen været en serie, der omhyggeligt byggede sin historie og personer op, men efter tre sæsoner i et meget adstadigt tempo, kunne man godt ønske sig lidt mere vind i sejlene. Se den, hvis du trænger til en serie med spænding og drama og en smule uhygge! Den oppdateres automatisk etterhvert som karakterer endrer seg, nye serier blir lagt til eller serier fjernes. Women are raped and men are hit by bullets. Har et underligt crush på Sherlock : Jeg er ude på at gense en masse gode serier for tiden — i stedet for at kaste mig over nye. Det er ikke en god-god serie føler jeg gentager mig selv lolz men den er god hvis man mangler lidt baggrundsstøj eller hvis man gerne vil se noget meget let.

Next

De beste seriene på Netflix ifølge IMDb

netflix serier anbefaling

Jeg læste bøgerne back in the day, fordi jeg gerne ville forstå den hype, som var omkring bøgerne — og jeg må indrømme at jeg blev inddraget i universet, selvom det er hårdt at indrømme. Vi er stadig på Jimmys utraditionelle udviklingstur mod at blive den slibrige umoralske advokat, vi kender og elsker. Den er lidt ligesom 2 Broke girls, men jeg synes, at de her typer er meget sjovere. Etterhvert avsløres et vev av hemmeligheter, mordet setter lokalsamfunnet på hodet og vi som seer blir bergtatt. Eller er du bare glad for anime generelt? Frank vidner nemlig mod en mafiaboss, hvorefter han tager imod tilbuddet om en ny identitet. Den bedste måde at beskrive serien, er, at den nok er lidt ligesom en beskidt form for Sex and the city — fordi man også her følger fire helt forskellige veninders op- og nedture i Brooklyn. Men denne serie formår både at være komisk og dramatisk på de rigtige tidspunkter.

Next

De 23 bedste serier på Netflix

netflix serier anbefaling

Det er sådan en serie, hvor du altid lige skal se et afsnit mere. Det er hyggelig tv, og den varierer noget i underholdningsværdi alt efter, hvor oplagte gæsten og Jerry Seinfeld er, men har man brug for en lille kaffepause, fungerer den fint mellem de større og vægtigere serier. I serien følger vi den smådistræte kemilærer, som får konstateret uhelbredelig kræft. Men sæson 1 er lige til at gå til på Viaplay. Den fangede mig fra allerførste afsnit — som forresten er ret uhyggelig. Som den ordentlige fyr han er, så sætter han sig for at tage kontakt til alle sine tidligere sexpartnere for at give dem besked. De er gode til de cliffhangere! En solid tilvekst til Netflix-biblioteket.

Next

De bedste krimiserier på Netflix

netflix serier anbefaling

Det er fortællingen om Katniss Everdeen, en ung kvinde, der ender som frihedskæmper for et folkeoprør, efter hun vinder det brutale game-show The Hunger Games. De mange fængselsindsatte kvinders baghistorier er ikke alle lige interessante, men omvendt er det uhyre sjældent, at en serie formår at skabe otte-ti fremragende karakterer, som det er umuligt ikke at holde af: Fra Nicky til Suzanne, Taystee og Poussey til Red og Big Boo. Da hun forsvandt var hun blind og nu kan hun se. Det er nemlig lykkedes at få en af Englands varmeste skuespillere, Benedict Cumberbactch, med, og han er perfekt i rollen som Patrick på samme måde som Johnny Depp fint ramte Hunter S. Dexter Det slog mig lige, at jeg ikke har fået skrevet om serien, Dexter! Jeg har faktisk godt tænkt lidt på det — jeg fik for et halvt år siden en fin mail fra en læser.

Next

De bedste serier på Netflix

netflix serier anbefaling

Over a four-year period, it was just exhaustive. En ung britisk skuespillerinde tror, hun bliver forført af en høj, tavs mand, men i virkeligheden bliver hun hvervet som spion for at infiltrere en palæstinensisk terrororganisation. Her står de overlevende over for en stor udfordring, og de må samarbejde hvis de vil overleve. En britisk vri på antiterror-arbeidet. Here are the 39 Netflix original series that are coming back for another season:. Hvad årsagen er til, at Netflix ikke har den kan jeg desværre ikke sige, da det er Netflix der bestemmer det. Men klasse fornægter sig ikke, og selvom vi naturligvis holder af danske produktioner, viser The Killing at remakes af disse også kan blive et godt resultat.

Next

De 35 bedste serier på Netflix

netflix serier anbefaling

Skuespillere: Mario Casas, Adriana Ugarte, Macarena García Om Palm Trees in the Snow: En ung kvinde falder over et mystisk spor i et gammelt brev og rejser til sin families tropiske plantage i Ækvatorialguinea for at afsløre flere generationer af hemmeligheder, og for at finde kærlighed hvor hun mindst venter det. Og hvad hvis en livagtig robot kan træde ind i stedet for dem, vi har mistet? Med udgangspunkt i New Mexicos ørken er der fuld knald på farverne, og hver enkelt scene skal ikke bare få handlingen til at flyde. En hjælp til at finde film der er værd at se Der hersker vist ingen tvivl om, at streamingtjenesten Netflix er vanvittig populær — både herhjemme og i udlandet. Denne gang, er det Netflix serien Bojack Horseman, som jeg havde prøvet på at se 100 gange sådan føltes det i hvert fald og som jeg aldrig kom helt i gang med. Frankenstein og hans skabning, Dorian Gray og ikoniske figurer fra Dracula. Den er en af de mest populære serier i Israel for tiden, og det forstår man godt.

Next