Moj telenor app. Free Moj Telenor Apps Full Version Download For PC Windows 7/8/10/XP 2019-07-12

Moj telenor app Rating: 7,7/10 1580 reviews

Moj Telenor Apps Free Download For PC Full

moj telenor app

Moj Telenor aplikacija vam omogućava da brzo i jednostavno obavite brojne aktivnosti koje su tradiocionalno bile moguće samo kroz posetu Telenor prodavnice ili pozivanjem kontakt centra, kao što je promena paketa ili obnova ugovora. Please refer to the following authoritative information to check the reason. Korisnici Telenora Crna Gora je potrebno da instaliraju aplikaciju Moj Telenor kao novu aplikaciju. Ukoliko korisnik ipak to uradi, čini to na sopstvenu odgovornost, rizikujući zloupotrebu ličnih podataka, i nastanak štete za korisnike i Telenor. Telenor ne snosni nikakvu odgovornost ukoliko korisnik instalira i koristi bilo koju drugu aplikaciju sličnih funkcionalnosti.

Next

Free Moj Telenor Apps Latest Download For PC Windows 7,8,10,XP

moj telenor app

Pored toga, tu su i sve informacije o stanju vašeg računa, odnosno iznosu kredita i dopuna, kao i grafički prikaz preostalih minuta, poruka i megabajta. Telenor Crna Gora Bilo da ste pripejd ili postpejd korisnik, sada u svakom trenutku imate jednostavan pregled i mogućnost aktivacije dodataka i aktuelnih kampanja koji vas zanimaju. Protok podataka nastao korišćenjem aplikacije u romingu naplaćivaće se po važećim cenama za prenos podataka u romingu. Pored toga, tu su i sve informacije o stanju vašeg računa, odnosno iznosu kredita i dopuna, kao i grafički prikaz preostalih minuta, poruka i megabajta, grafički prikaz računa za šest meseci unazad i prikaz mesečne potrošnje. Aplikaciji možete pristupati preko Telenor mobilne mreže ili WiFi mreže. Telenor Srbija i Telenor Crna Gora Moj Telenor je naslednica aplikacija 111 Meni i 123 Meni. Pored toga, tu su i informacije o trenutnom stanju računa, odnosno iznosu kredita i dopuna, statistika potrošnje minuta, megabajta i sms poruka, brojne usluge vezane za račun i mogućnost pronalaska najbliže Telenor prodavnice.

Next

Get Moj Telenor

moj telenor app

Telenor ne snosni nikakvu odgovornost ukoliko korisnik instalira i koristi bilo koju drugu aplikaciju sličnih funkcionalnosti. Recent changes: Otklonjeni manji bagovi u radu aplikacije. Moj Telenor aplikacija vam omogućava da brzo i jednostavno obavite brojne aktivnosti koje su tradiocionalno bile moguće samo kroz posetu Telenor prodavnice ili pozivanjem kontakt centra, kao što je promena paketa ili obnova ugovora. Ako ste do sada koristili aplikaciju 111 Meni jednostavnim auriranjem aplikacije dobiete novu aplikaciju koja je u pogledu strukture i funkcionalnosti usaglaena sa korisnikim portalom Moj Telenor. Aplikaciji možete pristupati preko Telenor mobilne mreže ili WiFi mreže.

Next

Telenor Srbija

moj telenor app

Na samom početku je neophodno da povežete svoj broj sa aplikacijom. Odlikuju je novi, moderni dizajn, novo korisničko iskustvo i nove funkcionalnosti. Telenor ne savetuje svojim korisnicima ostavljanje svog korisničkog imena i šifre za pristup portalu Moj Telenor aplikacijama koje je razvila treća strana. Telenor ne snosni nikakvu odgovornost ukoliko korisnik instalira i koristi bilo koju drugu aplikaciju sličnih funkcionalnosti. Moj Telenor je zvanična aplikacija Telenor d. We provide timely, relevant, and credible information about important new Apps and game releases and updates as they become available. Ukoliko korisnik ipak to uradi, ini to na sopstvenu odgovornost, rizikujui zloupotrebu linih podataka, i nastanak tete za korisnike i Telenor.

Next

Moj Telenor 1.11 APK Download

moj telenor app

Ukoliko se korisnik nalazi u Telenor mreži, neće se naplaćivati internet saobraćaj koji nastane korišćenjem aplikacije ukoliko ste prepaid korisnik Telenora Srbija i imate aktiviranu uslugu Telenor Klik, internet saobraćaj ostvaren korišćenjem aplikacije oduzeće se od besplatnih megabajta u okviru te usluge. Na samom poetku je neophodno da poveete svoj broj sa aplikacijom nakon ega je moete nesmetano koristiti. Moj Telenor je jedina zvanina Telenor aplikacija. Moj Telenor aplikacija vam omogućava da brzo i jednostavno obavite brojne aktivnosti koje su tradiocionalno bile moguće samo kroz posetu Telenor prodavnice ili pozivanjem kontakt centra, kao što je promena paketa ili obnova ugovora. Telenor ne snosni nikakvu odgovornost ukoliko korisnik instalira i koristi bilo koju drugu aplikaciju sličnih funkcionalnosti.

Next

Telenor Srbija

moj telenor app

Telenor ne snosni nikakvu odgovornost ukoliko korisnik instalira i koristi bilo koju drugu aplikaciju sličnih funkcionalnosti. Ukoliko korisnik ipak to uradi, čini to na sopstvenu odgovornost, rizikujući zloupotrebu ličnih podataka, i nastanak štete za korisnike i Telenor. Bilo da ste pripejd ili postpejd korisnik, na aplikaciji imate pregled i mogućnost aktivacije tarifnih dodataka i aktuelnih ponuda koje vas zanimaju. Obzirom da stalno radimo na ispravljanju bug-ova i novim funkcijama koje se dodaju kroz redovna ažuriranja, preporučujemo vam da uvek imate poslednju verziju aplikacije. Po mojem mišljenju treba dodatni detalji da se prikažu u zavisnosti od paketa. Moj drugar koji je promenio paket pre 2 meseca iz Prenesi i Surfuj L u Play+; on ima sve informacije o paketu.

Next

Moj Telenor for iOS

moj telenor app

Obzirom da stalno radimo na ispravljanju bug-ova i novim funkcijama koje se dodaju kroz redovna ažuriranja, preporučujemo vam da uvek imate poslednju verziju aplikacije. Telenor Crna Gora Bilo da ste pripejd ili postpejd korisnik, sada u svakom trenutku imate jednostavan pregled i mogućnost aktivacije dodataka i aktuelnih kampanja koji vas zanimaju. If you live this apps for pc just try too. Telenor ne savetuje svojim korisnicima ostavljanje svog korisničkog imena i šifre za pristup portalu Moj Telenor aplikacijama koje je razvila treća strana. Your personal information read contact data Aplikacija ne pristupa nikakvim linim podacima, ve ovo odobrenje slui iskljuivo kako bi videt mogao da broji poslate poruke u romingu. Ukoliko se korisnik nalazi u Telenor mreži, neće se naplaćivati internet saobraćaj koji nastane korišćenjem aplikacije ukoliko ste prepaid korisnik Telenora Srbija i imate aktiviranu uslugu Telenor Klik, internet saobraćaj ostvaren korišćenjem aplikacije oduzeće se od besplatnih megabajta u okviru te usluge.

Next

Moj Telenor 1.11 APK Download

moj telenor app

Hvala vam što koristite Moj Telenor aplikaciju. Bilo da ste pripejd ili postpejd korisnik, na aplikaciji imate pregled i mogućnost aktivacije tarifnih dodataka i aktuelnih ponuda koje vas zanimaju. Telenor Srbija i Telenor Crna Gora Moj Telenor je naslednica aplikacija 111 Meni i 123 Meni. Aplikaciji možete pristupati preko Telenor mobilne mreže ili WiFi mreže. Features such as most-popular lists, editorial reviews, blogs, and how-to articles will help you find the software that is right for you.

Next

Free Moj Telenor Apps Latest Download For PC Windows 7,8,10,XP

moj telenor app

Pored toga, tu su i informacije o trenutnom stanju računa, odnosno iznosu kredita i dopuna, statistika potrošnje minuta, megabajta i sms poruka, brojne usluge vezane za račun i mogućnost pronalaska najbliže Telenor prodavnice. Ako ste do sada koristili aplikaciju 111 Meni jednostavnim ažuriranjem aplikacije dobićete novu aplikaciju koja je u pogledu strukture i funkcionalnosti usaglašena sa korisničkim portalom Moj Telenor. Pored toga, tu su i sve informacije o stanju vašeg računa, odnosno iznosu kredita i dopuna, kao i grafički prikaz preostalih minuta, poruka i megabajta, grafički prikaz računa za šest meseci unazad i prikaz mesečne potrošnje. Ukoliko se korisnik nalazi u Telenor mrei, nee se naplaivati internet saobraaj koji nastane korienjem aplikacije ukoliko ste prepaid korisnik Telenora Srbija i imate aktiviranu uslugu Telenor Klik, internet saobraaj ostvaren korienjem aplikacije oduzee se od besplatnih megabajta u okviru te usluge. Moj Telenor aplikacija vam omogućava da brzo i jednostavno obavite brojne aktivnosti koje su tradiocionalno bile moguće samo kroz posetu Telenor prodavnice ili pozivanjem kontakt centra, kao što je promena paketa ili obnova ugovora. Open the downloaded apk file and install.

Next