Medicinska masaža. Medicinska masaža Zagreb, masaža u Zagrebu 2019-10-17

Medicinska masaža Rating: 9,8/10 1121 reviews

Medicinska masaža Ogrin

medicinska masaža

Vrlo komplicirana tehnika, i prije podvrgavanju ovoj vrsti masaže dobro se raspitajte o kvalifikacijama terapeuta. Najuspješnija tehnika za rješavanje celulita, ali samo onda ako je izvodi stručna osoba. Zapravo dovesti u stanje u kakvo vas dovodi yoga, koja i jest sastavni dio izvedbe ove tehnike. Hot Stone masaža Masaža vulkanskim kamenjem Ova tehnika se izvodi tako da se toplo kamenje poreda po tijelu da bi se ono opustilo i regeneriralo. Ayurveda masaža Vjerojatno najmanje poznata tehnika od svih ovdje nabrojanih. Nježno svijetlo, mirisne svijeće, eterična ulja ili štapići, tiha opuštajuća glazba uvode vas u savršen trenutak opuštanja i mjesta koje ne poznaje stres. Nadam se da ste naučili nešto novo, i voljela bi da komentirate i možda ukažete na nešto što sam ispustila ili krivo navela, tako da i ja nešto novo naučim.

Next

Masaža Tijela

medicinska masaža

I ovdje mogu upotrijebiti iste brojke i reći da je 99% klijenata koji kod mene dolaze sa nekom dijagnozom, stanjem, problemom, bolovima na koštano-mišićnom sustavu. Ja svojim klijentima tokom tretmana, ali i nakon tretmana, prvo, objašnjavam kako i zašto dolazi do nekih stanja i dijagnoza i problema i bolova, a onda i kako tome možemo doskočiti. Mogli bi reći da je po intenzivnosti negdje između relaksirajuće i sportske masaže. Ne moram posebno naglašavati da je ovdje potrebno specifično znanje i da je ne može baš svaka osoba uspješno naučiti i izvoditi. Kod relaksirajuće masaže vrlo je važan i sami ambijent u prostoriji. Odlična je za opuštanje napetosti u mišićima i vraćanje energije nakon ozljeda. Osobe s proširenim venama ne bi se smjele podvrgavati ovoj tehnici.

Next

Medicinska masaža

medicinska masaža

Vaše potrebe stavljaju se na prvo mjesto i posvećuje Vam se onoliko vremena koliko je potrebno da bi se dijagnosticirao problem i odredila adekvatna terapija. Ponujam napotke o tem, kako vzdrževati optimalno stanje telesa tudi po uspešno zaključenih terapijah. Za one koji dolaze osobnim vozilom postoji parking. Omogućava im da bolje prihvate vlastito tijelo, pa s tim i svoju osobnost u potpunosti. Prema svakom našem klijentu imamo inividualni pristup i to je naša posebnost. Iako je to jedna od velikih dobrobiti masaže, medicinska masaža je ipak namijenjena za rješavanje konkretnih problema. Datira još iz doba Starog Rima i grčke kulture sa tendencijom sve jače osviještenosti ljudi za njenu bit i kvalitetu.

Next

Medicinska masaža Ogrin

medicinska masaža

Refleksologija Masaža stopala, pri čemu se pritišću određene točke kojima se stimulira rad unutrašnjih organa. Najčešći termini koji se koriste u masažama su: , , relaksirajuća opuštajuća , i. Refleksolozi smatraju da postoji 10 kanala koji počinju, odnosno završavaju u nožnim prstima. Za razliku od medicinske, sportske ili klasične masaže, ova tehnika nije intenzivna već pokretima opuštamo cijelo tijelo i um. To međutim ne znači da je jedan stil bolji od drugoga, i, dragi moji klijenti, molim vas da obratite pažnju na sve one elemente o kojima često govorim u svojim postovima na društvenim mrežama a i tekstovima na mrežnim stranicama. Sportskom masažom prije treninga u kombinaciji s klasičnom zagrijavaju se mišići i pripremaju se za fizičke napore, i tako se značajno smanjuju mogućnosti ozljeda. Veliko iskustvo u radu sa širokim spektrom raznih komplikacija garantira Vam potpunu i učinkovitu medicinsku masažu koja djeluje.

Next

CJENIK MASAŽA

medicinska masaža

Riješite se bolova i neugode, vratite vitalnost i energiju, osnažite imunitet, osjećajte se slobodnije i podignite kvalitetu svog života. Potrebno je više odlazaka na masažu, pa i 10tak puta, te kada se postignu dobri rezultati učinkovitost traje jedno vrijeme, ali da bi se takvo stanje održalo, neophodno je nastaviti s masažom da se celulit ne bi vratio. Ovdje se poštuje praksa da ženski maseri rade žene, dok muški rade muške. Dodir dokazano povećava razinu oksitocina, hormona koji nas čini opuštenim i za kojeg se vjeruje da pomaže pri stvaranju socijalnih veza poput onih između dvoje ljubavnika, kolega ili prijatelja, što je u našem ubrzanom, modernom načinu života — nužno sredstvo za uspostavljanje ravnoteže u fizičkom, emocionalnom i duhovnom životu. Poklonite nam svoje povjerenje i dopustite da Vam pomognemo.

Next

CJENIK MASAŽA

medicinska masaža

Neke od sljedećih masaža su zbog svoje kompliciranosti i rijetkosti vrlo skupe. Bazirana je na temelju deset najvažnijih energetskih kanala koji protiću kroz cijelo tijelo. Kako se tijekom izvođenja vježbi u mišićima događaju mikro-traume mišićnih vlakana, koja dovode do upala i bolova, sportska masaža je najbolji način ubrzavanja oporavka mišića. Maseri moraju biti savršeno sinkronizirani. Oba masera moraju biti savršeno koordinirani i uigrani, da bi efekt bio potpun. Zainteresirani ste za klasičnu masažu? Ima jedna zanimljivost da se kod muškaraca prvo radi desna strana, a kod žena lijeva.

Next

Medicinska masaža Zagreb.

medicinska masaža

Ovaj salon nije kozmetički, već je salon namijenjen isključivo za potrebe zdravlja, opuštanja od svakodnevnog stresa za one koji nemaju vremena ni novaca za skupe wellnes programe. Jedan od opisa ove masaže je i Yoga masaža. Za ovu masažu koristi se bazaltno kamenje vulkanskog podrijetla. Maser prije same masaže mora prepoznati pojedini tip osobe i njezino stanje, te prema tome provoditi masažu. Masaže izvajam že od leta 2006, terapevtske tehnike pa od leta 2008! Uspješna kod problema migrena, reumatskih oboljenja, sportskih ozljeda, stresa i napetosti te cijelog spektra tegoba modernog načina života. Ova masaža je spoj raznih tehnika usmjerenih na cijelo tijelo. Pokreće blokiranu energiju i omogućuje ponovnu ravnotežu razine hormona.

Next

Masaža Tijela

medicinska masaža

Pa ako ste za spavanac, ili imate problema s nesanicom, onda je ova tehnika za vas. Eterična ulja harmoniziraju, stimuliraju i umiruju organizam istovremeno djelujući na sve sustave i organe s narušenom ravnotežom. Nešto je skuplja, iz razloga što je i sama čokolada puno skuplja nego redovna krema i ulje, ali svi koji su probali slažu se da vrijedi. Vrlo često sam izvodila ovu vrstu masažu i zato točno znam da je uigranost od vitalne važnosti za potpuni uspjeh ove tehnike. Jednako kao i kod shiatsu masaže izvodi se preko odjeće, s preporukom da je to uvijek odjeća od prirodnih vlakana. Muku mučite s glavoboljama, migrenama i nesanicom? Stimulira se protok životne energije tzv.

Next

Medicinska masaža Zagreb.

medicinska masaža

Ova tehnika utemeljena je na tradicionalnoj dalekoistočnoj medicini i filozofiji, staroj više od 5. To se može pripisati rezultatu smanjenja fizičkih simptoma i boli, a može biti povezano i sa smanjenom napetošću. Izvodi se rukama u svrhu izravnog ili neizravnog djelovanja na mišićni i živčani sustav te cirkulaciju krvi i. U salonu Terra Vital izvodimo ovu vrstu masaže u trajanju od 45 i 60 minuta. Kako sam naziv kaže ova je tehnika namijenjena sportašima. Kako sam već prije rekla, ako vam je ovaj tretman ostavi modrice, onda znate da ta osoba nije stručna.

Next

CJENIK MASAŽA

medicinska masaža

Relaksirajuća masaža Za razliku od klasične, s kojom ju se često miješa, relaksirajuća masaža je izuzetno nježna, namijenjena prvenstveno smanjenju stresa. Učestalost provođenja tretmana ublažava mišićnu napetost i omogućuje kontinuiran rad krvožilnog sustava. Podijelite ga s prijateljima putem društvenih mreža. Uz razgovor i pregled odredit ćemo optimalnu terapiju skrojenu po Vašim individualnim potrebama. Klasična ručna masaža cijelog tijela u kojoj se koriste eterična ulja poboljšat će raspoloženje, umiriti duh i olakšati tjelesne tegobe. Važno je još napomenuti da se nakon tretmana često može primijetiti poboljšanje raspoloženja, samopouzdanja i smanjenja tjeskobe i depresije.

Next