Ljubavni citati najljepši. Najlepši ljubavni citati svih vremena 2019-09-12

Ljubavni citati najljepši Rating: 4,4/10 849 reviews

Ljubavne izreke i citati

ljubavni citati najljepši

Ti i ja također čekamo našu pomrčinu. Ne mogu voljeti zato što hoću, a još manje zato što moram, stoga je obavezna ljubav glupost. Ljubav odoleva vremenu koje sve otima - Johann Wolfgang Von Goethe. Tek onda si ti ti, a ja sam ja. To je sve što bih trebao raditi čitavog dana.

Next

Najljepši ljubavni citati

ljubavni citati najljepši

Zato vam donosimo neke od najromantičnijih misli kako bi vam današnji dan bio protkam ljepotom ljubavnih emocija Sreo sam na ulici vrlo siromašnog, zaljubljenog mladića. Kažu da ako pažljivo slušaš, možeš čuti njihove jadikovke i vidjeti nebo obojeno u crveno od njihove ljutnje. Samo ako daruješ badava, ne očekujući ništa, dobit ćeš sve. I nemoj slučajno da kažeš da sam te zaboravio i da mi muškarci zaboravljamo lakše i pre od žena. U tim stvarima nema logike. Nešto što ne može predvideti.

Next

Ljubavni citati

ljubavni citati najljepši

Pomalo pratim modu, i znam da uz kosu prošaranu mrazom uglavnom ne pristaju ošinuti majski modeli. Sjeo sam do nje i zagrlio je, nježno, da je ne uznemirim još više. Obradujte devojku ili dečka ljubavnom porukicom ili stihom. Stigao nam je i najljepši dan u godini - Valentinovo. Moraš da prelomiš da li hoćeš da svoje puteve ukrstiš sa njegovim i ubediš sebe da više nikada ne smete da se rastanete.

Next

Ljubavne izreke i citati

ljubavni citati najljepši

Ona je teška kao bolest i kada čovek ima sreće da je preživi, zauvek mu ostanu ožiljci koji probadaju u određeno vreme, pri pomenu nekog imena, u nekom bledom predvečerju, uz muziku koju smo nekada zajedno slušali, čak i pri letimičnom pogledu na ulični sat pod kojim smo se sastajali - Momo Kapor. Znate li vi koji ljubavni citat? Nisu je stavljali samo u romantičnu književnost već i u druge žanrove. Ali kada bi on nestao, ili kada nas više ne bi bilo… svet bi postao za mene stranac i to moćan, razoran. Ne treba voleti ni onoga koga se bojiš, ni onoga ko se tebe boji - Ciceron. They didn't ask for it. They did something dumb one day, like kiss you or smile at you, and then your life isn't your own anymore.

Next

Najljepši citati o ljubavi

ljubavni citati najljepši

Uzalud je tužiti nekoga ako nemaš svedoka! Ali, biti zajedno, ne to nisu mogli. Izdvajamo neke od najlepših ljubavnih citata koje su svojevremeno za sobom ostavile brojne poznate i mudre ličnosti. ” — Zoran Milivojević „Ljubav je sposobnost jednog čovjeka da daje, ne osvrćući se koliko dobija nazad. Prva faza je pokušavanje da zamrzi. Kako je velika i beskrajna bila moja ljubav, tako je velika i beskrajna bila vaša mržnja. Zrela ljubav kaže: Trebam te jer te volim. Nisi ni ti na dobroj listi.

Next

Najljepši ljubavni citati

ljubavni citati najljepši

Pogledajte i stranicu na kojoj možete pronaći još mnogo lepih i zanimljivih poruka. Često zbog ljubavi dajemo i više nego što bi inače smjeli. Razlika između većne ljubavi i grešne veze je u tome što ova druga duže traje - Kejtlin Metjuz. Ukoliko želite da dragoj osobi napišete nešto romantično i lepo ili jednostavno hoćete da pročitate nešto što će vas ganuti u dušu, onda je ovaj tekst idealan za vas. Ali kad ga počnemo ljubiti zbog njegovih mana, onda je to ljubav.

Next

Najljepši ljubavni citati

ljubavni citati najljepši

Pred vama su ljubavne poruke ispirisane ljubavlju, kao najvrednijom božanskom vrlinom. Ali, hoće li vam zagrijati srce ili zapaliti kuću, nikada unaprijed ne možete znati. Malo kasni, ali kucka tu i tamo. Ljubavni citati — Magic Whisperer Izvini prijatelju, ali tražio si krive. Ljubav je svuda oko nas.

Next

Ljubavni citati za vas i vaše voljene

ljubavni citati najljepši

U početku poznanstva rezervisani su i suzdržani, ali kad osete da neko zaslužuje njihovu pažnju, opuštaju se i dozvoljavaju da na površinu. Prođe onako dugo da te i ne vidim. Treba više strahovati od ljubavi žene nego od mržnje muškarca - Sokrat. Ljubav je valjda jedina stvar na svetu koju ne treba objašnjavati ni tražiti joj razlog - Meša Selimović. Da smo rekli išta od toga, to bi potpuno zapetljalo stvar. Ako neka žena kupuje košulju, onda je zaljubljena. Legenda tvrdi da su im bogovi htjeli podariti pokoji trenutak sreće, te su stoga stvorili pomrčine, tijekom kojih se ljubavnici uspiju sastati i voditi ljubav.

Next

Citati o ljubavi poznatih književnika i mislilaca

ljubavni citati najljepši

Sav moj život od onog časa bio je prazan, nikad mi srce nije u ljubavi zadrhtalo, nikad propatilo, nikad žena nije potresla moju dušu. Volim imati jaka mišljenja koja ne potkrepljuje ništa osim moje iskrenosti. It makes you so vulnerable. ” — „Ili ćeš u potpunosti otvoriti svoje srce za ljubav ili ga uopšte nemoj otvarati! Zato žele pronaći nekoga u koga će imati. Znatiželjni su, komunikativni i optimistični pa život sa njima nikad nije dosadan. Većini ljudi je potrebno manje ljubavi nego što je zaslužuju - Kejtlin Metjuz. Ja pravim greške, ja sam van kontrole i ponekad je teško sa mnom rukovati.

Next

Najlepši ljubavni citati svih vremena

ljubavni citati najljepši

A kad se te osobe sretnu i njihovi se pogledi ukrste, sva prošlost i sva budućnost gube svaki značaj. Ako pokušate zarobiti ljubav, shvatit ćete da držite samo sebe. ” — „Duše se ne pobeđuju oružjem, nego ljubavlju i blagorodnošću. I zaplakat ćeš, istog časa. O ljubavi se kroz istoriju najviše raspravljalo, vodili su se ratovi, a neki čak nisu hteli živeti ako ne mogu biti sa voljenom osobom. Ako pokušate zarobiti ljubav, shvatit ćete da držite samo sebe.

Next