Kobberspiral smerter. HORMONSPIRAL 2019-08-06

Kobberspiral smerter Rating: 8,8/10 89 reviews

Kobberspiral til unge

kobberspiral smerter

Hvis du har fået sat en spiral op, og efter noget tid ønsker at blive gravid, kan du blot få taget den ud ved din læge, og blive gravid med det samme. Jeg var lykkelig over, at være sluppet af med det lort. Jeg havde osse svært ved, at vurdere om jeg havde mens eller ej. Desuden giver denne spiral dig en sikkerhed på 99 % for, at du ikke bliver gravid. Kobberspiralen skal fjernes, hvis der er tilbagevendende infektioner i underlivet eller i livmoderslimhinden, eller hvis en akut infektion er alvorlig eller ikke forsvinder ved behandling i løbet af nogle få dage. Panodil á 500 mg samt 2 stk. Held og lykke med det.

Next

fjernelse af spiral

kobberspiral smerter

Så valgte i samråd med min læge at holde nogle måneders pause fra dem. Men hvis dine smerter bliver helt uudholdelige så skal du ikke gå og lide og være nervøs. Det kommer an på hvor dygtig lægen er til at klippe tråden til i den rette længde ;- Jeg har en kobberspiral. Infektioner i underlivet skal behandles omgående, da de kan nedsætte fertiliteten og øge risikoen for graviditet uden for livmoderen. Jeg sagde, at jeg var nød til at have det udelukket, og at det skulle jeg da nok finde ud af! Bivirkninger som humørsvingninger, uren hud osv. Startet udredning - Første samtale d.

Next

fjernelse af spiral

kobberspiral smerter

Hvis du skulle få mistanke om graviditet efter oplægning af en spiral, skal du straks tage en graviditetstest. Efter indgrebet Efter indgrebet kommer der lidt blødning, som kan vare op til en uge. Det sjove er, at medicinindustrien på et tidspunkt eksperimenterede med en p-pille til mænd. Jeg ringer ned onsdag igen, og siger at jeg gerne vil have den fjernet, da jeg nu har haft det sådan i 1,5 uger og at jeg ikke kan holde det ud mere, jeg føler simpelthen at jeg gennemlever et evigt slagtilfælde. Den anden fik jeg så efter fødslen. Tag en snak med din gynækolog — Uanset hvilken af de to, du vælger, vil jeg anbefale alle, der gerne vil have en spiral, at de tager en god snak med deres gynækolog, inden de tager beslutningen om, hvilken type de skal vælge.

Next

Spiral eller kobberspiral

kobberspiral smerter

Fjernelse af en spiral foregår normalt helt ukompliceret og kan foretages af din egen læge eller gynækolog. Du bør derfor straks søge læge for at blive undersøgt og evt. Hej piger Vil på forhånd undskylde at det her bliver lidt langt. Flexi-T+ 380 har samme størrelse som Flexi-T 300 32 mm i længden og 28 mm i bredden , men indeholder mere kobber. Hvis kobberspiralen forskubbes, kan virkningen blive nedsat. Ligeledes er den mindre end hormonspiralen, hvilket gør, at det ikke er så smertefuldt at få den sat op.

Next

HORMONSPIRAL

kobberspiral smerter

Det er nemlig meget individuelt, hvilken der passer bedst. Flexi-T virker, som andre kobberspiraler, ved at kobbertråden til stadighed frigiver små mængder kobber og derved ændrer miljøet i livmoderhalsen. Tak for din kommentar :- På nuværende tidspunkt, skal jeg i hvert fald have 1 måneds pause med prævention. Han sagde, at man vil plet bløde og ha mens smerter i 4 mdr og derefter vil krop og spiral finde en balance. Vitaminerne gav pote, og vi er nu blevet kaldt til samtale d. Det var sådan nogen helt hårde bulder dybt nede i huden, som ikke er til at få væk.

Next

Spiral

kobberspiral smerter

Men hvis du bliver gravid, mens du bruger spiral, er der en øget risiko for, at graviditeten udvikler sig uden for livmoderen. Den første fik jeg fjernet inde vi skulle til at lave min ældste. Jeg tænker så på, om det kunne være hormonspiralen. Flexi-T 300 er en T-formet spiral, der opsættes i livmoderen for at forebygge graviditet. Jeg havde smerter efter den i 14 dage til 3 uger og blødte en måned efter ca, men ved ik om det sidste af tiden hvor jeg blødte, om det var min mens- mine smerter stoppede for 14 dages tid siden, men nu her for 3-5 dage siden er jeg begyndt at få ondt igen, og jeg vil selv mene at det er min mens der er på vej, men forstår det bare ik når jeg har haft ondt så længe - det gør virkelig ondt! Og hvis du vil undgå hormoner, så er der jo også pessar. Men omvendt har studier også vist, at den lille mængde hormon kan gavne migrænepatienterne. Jeg smed alt hvad jeg havde hænderne og løb hen til gynækologen.

Next

Kobberspiral?

kobberspiral smerter

Men jeg gik flere måneder med dårlig mavefornemmelse omkring den. De har hver deres fordele og ulemper, men virker begge mod uønsket graviditet i det øjeblik, de er blevet sat op. Jeg havde smerter efter den i 14 dage til 3 uger og blødte en måned efter ca, men ved ik om det sidste af tiden hvor jeg blødte, om det var min mens- mine smerter stoppede for 14 dages tid siden, men nu her for 3-5 dage siden er jeg begyndt at få ondt igen, og jeg vil selv mene at det er min mens der er på vej, men forstår det bare ik når jeg har haft ondt så længe - det gør virkelig ondt! Men synes det er flot du stod frem med din historie. Følgende symptomer kan være tegn på, at du muligvis har en graviditet uden for livmoderen. Er bare så mega bange for at det gør sindsygt ondt at få den sat op selvom jeg både har piercing i tungen og tattoveringer. Fru Aagaard skriver: Da jeg fik min spiral ud, gjorde det ikke ondt, det nev, ligesom en enkelt lille ve, og vupti, så var den ude, det var bare en to tre hiv - og det to max to sek.

Next

HORMONSPIRAL

kobberspiral smerter

Min læge kunne ikke finde den! Hun scannede mig og fandt hurtigt ud, at den sad et sted deroppe. Således kan graviditet opstå hos en kvinde med spiral selvom, det er meget sjældent. Længerevarende smerter og kraftig blødning kan betyde, at spiralen er delvis udstødt. Har du spørgsmål til de enkelte præventionsformer, henviser vi til din egen læge, som er den, der er bedst til, at rådgive netop dig. Man kan dog blive lokalbedøvet i livmoderhalsen, eller tage smertestillende piller en times tid inden. Jeg har så godt nok bare sat en alm. Hvis du bliver gravid, er der en relativt øget risiko for, at graviditeten udvikler sig uden for livmoderen.

Next