Gode spisesteder i flensborg. Spisesteder 2019-07-09

Gode spisesteder i flensborg Rating: 7,4/10 202 reviews

Restauranter

gode spisesteder i flensborg

På Fakkelgaarden har vi valgt, at det skal være en gastronomisk oplevelse at spise. Rote Straße Lad dig indfange af atmosfæren i den smukkeste gade i Flensborgs gamle bydel. Täglich von 11:30-15:00 Uhr sowie 17:30-23:00 Uhr Bei besonderen Festen oder Veranstaltungen gelten andere Öffnungszeiten bis in die Nacht. Især, hvis du ikke har været i Flensborg før. Restaurant Felix byder ikke kun på et benådet køkken, men også på den perfekte beliggenhed, der i hvert fald skaber forudsætningerne for en uforglemmelig aften.

Next

Spisesteder

gode spisesteder i flensborg

Außer Haus Hansens Siphons und Partyfässer. Mekka for shoppere og livsnydere Flensborg er for jyder, hvad Malmø er for sjællændere. Forslag til gode og billige restauranter i Flensborg Skal du på restaurant mens du er i byen har vi samlet nogle forslag til hvilke restauranter og spisesteder der er værd at aflægge et besøg. Hansens Brauerei, Deutschlands nördlichste Gasthausbrauerei vereint Lebensfreude und Qualität. Pizzaer i alle former, farver og smagsretninger. Det betød, at der i Flensborg skød ekstremt mange romhuse op, og selvom der ikke er mange tilbage i dag, kan du stadig komme på besøg i nogle af dem.

Next

De 10 bedste restauranter i Flensborg

gode spisesteder i flensborg

Oder suchen Sie sich ihr Lieblingsessen von unserer Speisenkarte aus. Flensborg er en gammel købstad, hvor handlen med rom har haft meget stor betydning for byen. Har du iøvrigt øvet dig på din hummersuppe ,så den kan blive spiselig. Kig ind på naturen, se byens huse langs bredden og oplev, hvordan byen bare ser helt anderledes ud fra vandet. Home of Craft Beer in Flensburg Unsere Biergartenterrasse Genießen Sie den interessanten und einmaligen Blick auf die Flensburger Innenförde.

Next

THE 10 BEST Restaurants & Places to Eat in Flensburg 2019

gode spisesteder i flensborg

Restauranten på Hotel Strandleben Restauranten på Hotel Strandleben, Schleswig Restauranten på Hotel Strandleben ligger direkte ved bredden af fjorden Slien i Slesvig. De mange boder skaber en hyggelig stemning af jul, hvor du kan gå på opdagelse, få noget varmt at drikke, opleve købmandsgårdene og kigge på julelysene, der skinner i mørket. Kortopdateringer er sat på pause. Børnevenlig og tager også større selskaber. Skal hele familien med til Flensborg Fjord er et sommerhus både praktisk og billigt i forhold til at indkvartere alle på et hotel. Byen er stemningsfuldt og sirligt udsmykket. Tyskland er kendt for sin wellness, og her i Flensborg på Alter Meierhof finder du et stort wellnessområde, hvor du blandt andet kan slappe af i det 1400 m2 store hamambad — du finder ikke noget lignende i Danmark.

Next

THE 10 BEST Restaurants in Aabenraa

gode spisesteder i flensborg

Vi begynder i den luksuriøse ende med hotellerne ved Flensborg Fjord. Når turen igen går nordpå, er det næsten obligatorisk at stoppe ved de store grænse-supermarkeder og tanke op med dåseøl og sodavand, gode vine, chokolade og lakridskonfekt i rå mængder, hvor der stadig er del at spare. Denne restaurant i Flensborg er virkelig hyggelig. Sønderborg - Strand etape - 250 meter til Gendarmstien Caféen Hr. Herudover er De naturligvis til enhver tid velkommen til at fremsætte specielle ønsker.

Next

Det kulinariske Flensborg

gode spisesteder i flensborg

Desuden er Vadehavet, som ikke ligger langt fra Flensborg også værd at besøge, hvis du er interesseret i naturoplevelser. Solitüde 13 — 24944 Flensburg — Telefon: +49 — 461-3 91 81 — Gaststätte Mäders Med udsigten over til museumshavnen, sidder man godt, inde som ude, og her får man Pasta, Fisk, kødretter og desserter og god kaliber. Auch bei besonderen Anlässen zu Hause bei Ihnen, müssen Sie nicht auf unsere Biere verzichten. Alle a la carte- og selskabsmenuer tilberedes fra bunden og vi bruger kun de bedste råvarer. Særligt om sommeren er det lækkert at rykke ind i et sommerhus ved Flensborg Fjord, så man rigtigt kan få glæde af naturen og vandet. Hvis der dufter af kaffe, har du helt sikkert fundet vej til kafferisteriet Alte Kaffeerösterei. Da ejerne Gerlinde og Gerd Theilen havde besluttet at åbne et hotel ud til Flensborg Fjord, ville de skabe et område, hvor gæsterne hurtigt kunne opleve en god varme.

Next

Porterhouse im Gnomenkeller,

gode spisesteder i flensborg

Her får du veltilberedt, hvor italiensfarere vil kunne nikke genkendende til mange af retterne og de gode italienske vine, Gode Spisesteder I Flensborg dels er præget af stolte traditioner og områdets gode råvarer - og dels af den historiske arv som knudepunkt for handel med hele verden, gedigen mad med et pift Restaurant Borgerforeningen ligger i hjertet af Flensborg. De gamle købmandsgårde, der fletter sig ind mellem de moderne bygninger i Flensborg, er også med til at skabe den særlige og hyggelige stemning i byen. I Flensborg tales der nemlig både dansk og tysk, og selvom tysk er det dominerende sprog, behøver du ikke at være nervøs for at genopleve tysktimerne fra din skoletid. Specialiteter tilberedt af lækre råvarer fra regionale fødevareproducenter. Hvis I er ude efter en helt særlig kulinarisk oplevelse i enestående omgivelser, så er et besøg på Meierei Dirk Luther i Lyksborg-Mejervig noget I ikke må gå glip af.

Next

THE 10 BEST Restaurants in Aabenraa

gode spisesteder i flensborg

In der abwechslungsreichen Menükarte finden Sie außerdem schmackhafte Gerichte wie der Argentina-Burger oder Grillspieß Madagaskar. Restaurant Felix Restaurant Felix på Strandhotel Glücksburg, Glücksburg Er I på udkig efter en spændende kulinarisk oplevelse, hvor man samtidig kan nyde en hyggelig aften ved vandet? Sønderborg - Strand etape - 57 meter til Gendarmstien Vores menu består af de mest delikate retter fra det indiske køkken. Du kan godt tage en overnatning på Fakkelgaarden, men du kan faktisk også bare spise en frokost i restauranten med udsigt over Flensborg Fjord. Slottene ved Flensborg står som monumenter over vigtige, historiske begivenheder. Menuerne skifter ugentligt og bordbestilling er …. Derudover kan I glæde jer til et stort udvalg af Flensborgs signaturedrink: Rom. Sønderborg - Strand etape - 38 meter til Gendarmstien.

Next