Erotskke price. Erotske price/Incest price 2019-07-10

Erotskke price Rating: 6,2/10 434 reviews

erotske priče

erotskke price

Razmisljao sam kakvo bi to iznenadjenje moglo da bude. Vreme koje sam tamo provodio svodilo se na to da uglavnom prespavam pola dana uvece izlazim I prvodim se roditelje sam tih dana vidjao samo u prolazu jer zivot koji vodim vec vise od 8 godina prilicno me je otudjio od njih mada je Badnje vece bila bas idealna prilika da se konacno svi onako okupimo za stolom I da se malo vise druzimo tu su bili moji roditelji moj brat njegova dva sina jedan ima 11 god drugi ima 9 god I cerka koja ima 4 god I naravno tu je bila I njegova zena kojoj necu pominjati pravo ime vec cu je za ovu priliku oslovljavati sa Ana iz razumljivih razloga Sedeli smo tako vecerali pricali o svemu malo smo popili pa se I opustili , nakon vecere presli smo u dnevnu sobu gde smo gledali neki kviz na tv-u pricali smo o svemu zapitkivali su me ovo I ono a ja sam im odgovarao ,uglavnom sam razgovarao sa bratom o njegovom poslu koji je prilicno naporan ,on inace vozi kamion I cesto je na putu ,uglavnom ide u Madjarsku Grcku Bugarsku a u posledje vreme sve vise vozi I sirom Evropske Unije tako da se desava da je na putu I po desetak dana ,dok smo mi razgovarali deca igrala na podu monopol I moja snajka sa njima I sve je bilo naivno do jednog momenta ,primetio sam veliku mokru fleku na Aninoj kosulji u predelu leve sise I onako nehotice sam se zagledao u tu fleku , ne znam ni sta sam pomislio u tom trenutku samo znam da me je ona pogledalai onda je mehanicki spustila pogled ka mestu gde sam buljio ,videvsi fleku pocrvenela je , to je bilo mleko iz njene sise , citao sam negde da zene ponekad luce mleko kada imaju menstruaciju ili kada su u drugom stanju a takodje sam negde procitao da se to desava I kada su mnogo napaljene , ta pomisao me je prilicno uzbudila I prosto sam bio veoma radoznao o cemu se tu zapravo radi. Ona je rekla da ce mi ga popusiti jedino ako dozvolim da mi se ispisa u usta. Dan je bio vruc, a sve sa njenog dugackog spiska smo kupili. Ustao sam i probao na silu da je uhvatim, ali mi je opalila samarcinu da mi je uvo zvonilo sledecih pola sata. Dok smo razgovarali primetio sam da ne spominje gacice. Koliko sam puta samo zeleo da budem ovako blizu nje, a sada smo tu zajedno, pripijeni jedno uz drugo.

Next

Erotske priče: Sa mojim sinom

erotskke price

A onda je mom ocu zazvonio telefon. Nije imala brus, tako da su joj se grudi lepo ocrtavale u prirodnoj velicini, sto je inace bilo veoma retko da je vidim bez brusa. Kasnije sam celo vece gledao u njene ogromne sise koje su se nazirale ispod bade mantila. Rekla mu za proteklih godina o svojim seksualnim poriva i apetit raste, i želim imati spolni odnos s njim više, ali on je ignorirao moje potrebe, a sada je on ljubomoran da je naš sin je zadovoljiti svoje seksualne potrebe. Svrsio sam po tepihu kao nikad do tada. Rekla mi je da prvo polizem picku jednoj pa drugoj komsinici.

Next

Erotske price :: Sex ~ Erotika ~ Lepotice

erotskke price

Njene vitke noge, posebno kolena i listovi su me posebno privlacili. Nisam cak ni tetku pojebao. Moj suprug je imao ludu ideju iznajmljivanje prostitutku za našeg sina, s vremena na vrijeme, ali moj incestuozni Ideja ga više devastirala. Ona iz svoje torbe izvadi par stvari i rece da se ona prva tusira. Uradio sam kako mi je rekla. Uvece sam joj ponudio da izadjemo malo u setnju.

Next

Erotske prièe

erotskke price

Uvek je vozim svojim motorom, a ona se cvrsto pripije uz mene i gotovo me trlja svojim cvrstim grudima, a ja vozim toliko lagano da cini mi se pesice bi ranije stigli. Sledeceg dana dosli su i brat i sestra sa ekskurzije. Napravili smo grešku kada smo bili mladi, a sada moj sin je počinio istu grešku. Rekla mi je da se skinem jer ce mi dozvoliti da je izjebem do kraja i cak da svrsim u njoj. On obicno ide rano na spavanje jer ujutru ide rano na posao.

Next

Erotske Priče

erotskke price

Bio sam tako uzbudjen da nisam mogao da zaspim celu noc. Posle nekih 15 minuta mama je dosla u moju sobu. Ali, moj se strasno digao i ona je to primetila, zagrlila me i zabila svoj jezik duboko iza mog. Ubrzavao sam ritam i ona je sve jace jaukala i mene sve vise palila. Meni je kurac bio toliko tvrd da vise nisam mogao da izdrzim. Bio je petak i ja se spremio, te upicanjen stigao u klub.

Next

erotske priče

erotskke price

Mozda i zato sto je starija od mene 5 godina. Stajao sam tu dok mama nije primetila da neko posmatra. Kao da sam bio u transu, sada bez imalo straha, kako sam sedeo obgrlih njene noge i ona zadrhta. Nabijala se na moj kurac kao luda, a moje ruke se prelazile preko njenog lica, vrata, ramena, grudi, guzova, nogu. Znao sam da su neke od njih animatorice ovdje i hostese, ali mi je bilo svejedno, bilo mi je zabavno.

Next

erotske priče

erotskke price

Uvece je tata otisao na spavanje oko 11. Uvideo sam da su se nesto duze zadrzale napolju pa sam izasao da vidim sat rade. Poèeo sam joj ljubiti sise dok mi je ona mrsila kosu lagano stenjuæi da me izludi. Zeleo sam da je ispunim svu, celu, svaku poru na njenom telu. Usao sam i seo u fotelju, a ona je legla na krevet. Pogledala je prema meni i pozvala me unutra.

Next

Erotske prièe

erotskke price

Zamolio sam ga da izbrise taj deo trake i dao mu nesto para, ali on to nije uradio. Posle duge potrage nasao sam jedan ogroman vibrator. Ponudila me sa kavom dok se moje èudovište nastavilo zabavljati u igraonici sa još dvoje djece koji su bili na cjelodnevnom boravku. Ja sam ga uhvatila da masturbira nekoliko puta u kupaonici s mojim gaćicama nakon tih 2 seks prolazile noći. Sutradan sam joj drkao pickicu na svakom mogucem mestu. Stavila je ruku u moje gace i pocela da ga drka.

Next