Erotske price teca. Mama i teca EROTSKA PRICA 2019-08-29

Erotske price teca Rating: 9,7/10 898 reviews

EROTSKE PRICE

erotske price teca

Posle nekoliko dana po povratku iz skole teta me poslala da kupim hleb i da povedem malog brata,tetkinog i tecinog sina, koga cuva jedna zena u susednoj ulici. Svrsio sam u njena usta naglo,neocekivano,umazavsi joj i lice,ali daleko od toga da je to bio kraj. Vozimo se dobro poznatim pravcem prema vikendici,vidim nesto nije u redu. Sama si kriva zbog ovih batina. Uh ovome se prijebalo cim zove,smeje se teca i javi se,,,dodji kada mozes nema problema mi tucemo viskic. Zavrteo se ceo skolski hodnik oko mene i mislio sam da cu povratiti, poceo sam trcim kroz skolu i skolsko dvoriste, ociju zamagljenih od suza. Bila sam dobro izjebana ali želela sam da me teča jebe i u guzu, ovaj put rešila sam da mu jasno stavim do znanja šta želim, zato se okrenem i uzmem njegov kurac u ruke.

Next

KAKO ME JEBU TECA I NJEGOV PRIJATELJ

erotske price teca

Posto joj nisam dao da ga izvadi morala je da proguta svu spermu. Malo su me smetale dlake, ali tatin predinfarktan izraz lica bio mi je dovoljan motiv da nastavim. Poljubi me u usta iako su sva zamazana. Mama je ustala sa mene poljubila me jos jednom u usta i onda otisla u kupatilo. Nisam vise mogao da izdrzim a da ne kazem kako sam se lepo tucao prvo sa sestrom, a polse zajedno sa njom i sa majkom.

Next

SEKS SA TECOM

erotske price teca

U cetvrtak je Zoran otisao,a ja sam u petak otisla kuci odvezli su me teta i teca i vratili se uvece kuci,to je oko trideset pet kilometara od grada. Kako bih sad vratio vreme i promenio stvari. Mozda cu je opisati identicno kao sto se desilo, a mozda i necu, pokusacu. Docekala me je atmosfera kao i svakog dana. I otisli smo u neki stan.

Next

Erotske price :: Sex ~ Erotika ~ Lepotice

erotske price teca

Pa neprijatno mi je lako je se pojebati ali kako neznam sta da mu kazem ako dodje. Dušan je rekao da ostaje samo par dana , pa ide kod svoje familije , a tetka će ostati mjesec dana. Tada je on stavio lijevu ruku na njezin venerin brijeg , a srednji i prstenjak desne ruke lagano u jednom potezu uvukao u maminu pičku. Počela sam se tresti od mješavine boli, šoka, uzbuđenja i hladnoće. A i sada je dobro teco. Kao da je nešto mislio reći, ali nije uspio pronaći glas.

Next

SEKS SA TECOM

erotske price teca

Posle stotinak metara teca ctade,pomeri neku granu i izvadi kecu punu pecurki,poce se smejati. Okrenu sam se, ali sam krajickom oka video pokret njenih ruku dok skida majcu. Sa svetlo smedjom kosom i dugim trepavicama koje su njenim kestenjastim ocima davale stalno sanjalacki izraz,delovala je jako nezno. Zacuh lagano suskanje i ponovo tisinu. Prirodni nagon je proradio u meni i skroz sam zaboravio na ljutnju koju sam osećao do pre nekog trena.

Next

Erotske Price v2: Teca i Tetka

erotske price teca

Sve se desilo kada smo na godišnjicu ćaletovom stricu otišli ćale keva i ja. Na izled je sve nagovestavalo lepo i divno decastvo, bez obzira nan novonastalu situaciju. Ivana je lezala na trosedu zatvorenih ociju,lepa dugacka kosa je bila rasuta po jastuku. Okrenuh prvo glavu i kada sam video da je ponovo okrenuta ledjima, uzeo sam tus i poceo da spiram sapunicu, sad se jos duze zadrzavajuci na svakoj tacki njenih ledja. Pozeleo sam da dodjem do nje i da je silujem na licu mesta. Pomenuta tetka je dosla proslog mijeseca u nasu zemlju jer su tamo bili praznici pa je dosla da posjeti roditelje.

Next

EROTSKE PRICE

erotske price teca

Sve ove godine ona je glumila ravnodusnost i potiskivala svoje zelje i to je dobro radila s obzirom da sam ja to tek sada otkrio i to sasvim slucajno. Ana, koje te zadnji jebao, upita teca. Posto sam dosao iz povincije u veliki grad relativno dobro sam se snasao. Koji me još progoni i nekad do bjesa a nekad do tolike napaljenosti i seksualn želje prema njoj mojoj mami. Nastavili smo sjednicu uz pice i bezveznu pricu ali moji pogledi su stalno bili na njenim nogama ili na sisama i bogami smo popili po tri pica sto za mene nije bio problem ali za tetku bogami jeste vidio sam da je pice pocelo dijelovati pa sam predlozio da idemo se malo provozti sto je odmah i prihvatila. U glavi mi je samo proletelo sad ili nikad! Brze,brze,ahhhh,ahhhh,ja sam tvoja kurvica,rasturi me,dahtala je ubrzavajuci ritam.

Next

exinabaz

erotske price teca

Pitala sam teču jel pojebao tetu sinoć pred polazak. Ja sam samo cutao zbunjen i postidjen. Odmahnula sam glavom u znaku ne iako sam to par puta i radila,nije rekao nista, vratio mi je kurac u usta i ja sam nastavila da ga pusim,nikada nista nisam imala tako veliko slatko i socno u ustima. Kada smo se kupali na plazi sa nama je stalno bila jos jedna porodica sa kojom smo se sprijateljili na moru. Jasno sam osetio da je uzdrhtala i ucrvenela se kao nikad do tada.

Next

KAKO ME JEBU TECA I NJEGOV PRIJATELJ 3

erotske price teca

Malo zatim sam video i majicu i trenerku kako zavrsavaju u uglu kraj vrata i ona je usla u kadu. Sigurna sam da bi uživao, dobro, u početku bi vjerojatno bio šokiran. Uh,kako bih je natakao na ovu uzdignutu kurcinu sada,uh sta bih joj radio pa ne bi mogla da stoji na nogama. Ali nisam se usudio da udjem,nisam to mogao da uradim. Ajde sredi se duga je noc……Niko nije mogao prebrojati koliko sam orgazama imala te veceri,mislim da u teci i Veljku nije ostala kap sperme sve je preslo u moj stomacic sto kroz picu sto kroz usta…. Rekla mi je da li si ti normalan, kako te nije sramota budalo jedna.

Next