Duge ljubavne poruke za rodjendan. Ljubavne poruke za rođendan SMS 2019-07-06

Duge ljubavne poruke za rodjendan Rating: 9,4/10 423 reviews

Čestitke, stihovi i sms poruke za rodjendan drugarici

duge ljubavne poruke za rodjendan

Neka ti danas bude najsrećniji dan. Rekao si da vise neces da me vidis, ugasila sam svetlo. A i tebe proslosti mrzim, jer zbog tebe mrzim sebe!!! Sve zvijezdice neba nek se spuste tebi na dlan i ispune ti sve želje na današnji dan. Srećan rođendan moje milo, sve ti radosno i najbolje bilo! Ljubim drugu, jer tebe nemogu, srce mi place volim te sve jace. Srećan rođendan i punoletstvo, ali da i dalje viđamo se često! Ljubav je kad nekog vaolis kao ja tebe. Neka i to neizrečeno, što samo ti znaš bude ispunjeno ljubavi želim ti srećan rođendan! Ti si moj san zvezdo, daleko za moju noc, ti si dan ti si moj san, nema mi leka, ako ti ides u noc, tuga ce doc, ti si moj san. Borio sam se za tebe kao niko, i bilo je vredno imati tvoju ljubav i tvoju toplinu, I nikada neću da se predam, braniću ovo utvrđenje sreće, tvoj je zagrljaj i poljubac, Za mene dovoljan motiv da te nikada nikome ne dam.

Next

SMS poruke za rođendan

duge ljubavne poruke za rodjendan

Moja ljubav prema tebi nika neće znati za granice, volim te svim srcem i dušom, volim te odavde pa sve do meseca. Od danas ti kreće nevolja dosta, jer život i nije kakav se čini, Ali neka te to i ne brine, uživaj u sjajnoj mesečini, Odrasli svet je prepun briga, malo je dosadan i ima puno knjiga, Ali ja ti samo sreću želim, i uvek se raduj i samo veseli! Zato smo danas posebno ponosni kada vidimo u kakvog si divnog čoveka izrastao, i želimo ti da uvek pamtiš naše savete koje su ti davale ove sede kose koje te zauvek u svom srcu nose! Izgubio sam veru u sebe, Izgubio sam veru u ljubav, Izgubio sam veru u Boga. Ako me zelis, ne daj me nikom. Neka ti je srećan rođendan! Sad heklam i super mi je! Kad budes u samoci, kada budu duge noci. Da te cuvam od svih zala jer te volim sreco moja mala! Pozeli da si zelja i ja cu te zeljeti. Tek kad andjeli postanu zli, kad okeani presuse svi, tad srce ce moje prestati goreti, i ja cu te prestati voleti.

Next

Čestitke za rođendan dečku

duge ljubavne poruke za rodjendan

Ja mogu da ti poželim još veću hrabrost, kako bi uspeo da prigrabiš sve prilike koje ti se u daljem životu ukažu! Jednoga dana nebo je plakalo. Potpis: Onaj koji je tako daleko od tebe, a tako blizu tvoga srca. Želim ti puno sreće, zdravlja i veselja, neka ti je srećan rođendan! Ti si sunce moga neba, ti si sve što meni treba, Ja te volim ja te sanjam, i najlepši dar poklanjam, Ja ti dajem celu sebe, da me voliš da me paziš, I obećaj da je sasvim dosta, da nećeš svoju reč da pogaziš! A kad drugarica slavi rođendan, pa još najbolja, obično potrošimo dane i dane smišljajući i tražeći inspiraciju, pokušavajući da smislimo kako da joj čestitamo njen divan dan. Neka i to neizrečeno, što samo ti znaš bude ispunjeno. Rekla si da ne želiš više da se vidimo, ali ipak dođi, ugasiću svetlo! Ja volim Sunce za dan, Mesec za noc, a tebe zauvek!!! Najljepsa pjesma strune, najljepsa pjesma ptice, to ne kaze, sto u srcu osjecam ja. Zelela sam ti poslati nesto neopisivo lepo, simpaticno, osecajno, umiljato, vruce, erotnico i vrlo pametno, ali nazalost ne mogu da stanem na ekran! Danas je dan sreće kada ti srce postaje veće, neka ti se ostvari svaki san - Sretan Ti rođendan. Ponekad nam dani ne znače ništa, gledamo ih kako prolaze kao ptice u letu.

Next

Ljubavne čestitke za rodjendan

duge ljubavne poruke za rodjendan

. Al ne pozeli da si bol jer necu te preboleti. Želim ti sve najlepše, i da uvek imaš mene pored sebe! Hvala ti za sve radosne trenutke koje si donela u moj život. Želim da tvoje nežne usne klize po mom licu i vratu, sebično te želim samo za sebe. Srećan rođendan dragi naš sine, vole te mama i tata! Neka ti je srećan rođendan! Pogledajte i možda tu pronađete neku odgovarajuću, ukoliko ih u ovom članku niste pronašli.

Next

Čestitke za rodjendan dečku, momku

duge ljubavne poruke za rodjendan

Smatra se da su četri osnovna znaka da si sada zvanično ostario — zaboravnost i …ostalih nekako ne uspevam da se setim! Ti si moja podrška i moja snaga. Ovo je svakako samo mali deo poruka kojima se nekome može čestitati punoletstvo, a ako ipak niste pronašli u našem tekstu prigodnu inspiraciju, budite originalni i čestitajte nekome posebnom porukom na poseban način, jer je u tome i sva suština i draž lepih želja i iskrenih čestitki za slavlje i veselje bilo koje vrste. Želim da vidim okice tvoje da mi ulepšaš noćne boje. Hvala ti za sve lijepe dane, no sada se moramo rastati. Al danas je samo tvoj dan i ti ga činiš najsrećnijim na svetu! Al danas je samo tvoj dan i ti ga činiš najsrećnijim na svetu! Ponekad poželim život bez kraja, pun tvojih poljubaca i zagrljaja. Kada budes spavala u san cu ti doci ja da te vidim da te grlim da te ljubim da te imam samo za sebe.

Next

Čestitke za rodjendan dečku, momku

duge ljubavne poruke za rodjendan

Ponekad nam dani ne znače ništa, gledamo ih kako prolaze kao ptice u letu. Da se zaljubiš ali srećno, da ti ljubav traje večno, da zaboraviš sve ono što ti je stvaralo boli želi ti neko ko te iskreno voli. U mojoj psiholoskoj konstituciji manifesuje se apsolutna dominacija pozitivne energije za individualnost tvoje osobe. Zaboravi svu tugu, muku i boli. Ko razbije zlatnu casu razbice i ljubav nasu. Rastanak je jedan od najgorih događaja u životu. Jelena mislio sam na tebe cele noci pa sam te onda i sanjao.

Next

Najlepše sms poruke (ljubavne, rođendanske, božićne...): Bivšoj ljubavi čestitke za rođendan

duge ljubavne poruke za rodjendan

Na postelji dve tri kapi krvi veruj decko ti si meni prvi. Volim te najviše na svetu, neka ti je srećan rođendan! Kad to shvatimo radovaćemo se svakom novom radjanju sunca i svakom novom zvezdanom nebu. Sretne zvijezde, tamna noc, tebi draga, laku noc. Klasične i univerzalne poruke kojima se može čestitati punoletstvo Kao i u ostalim prigodama, i proslava punoletstva se može čestitati univerzalnim i klasičnim porukama, koje kako je i napomenuto pre svega upučuju rodbina i susedi, dok su one poruke u stihovima, te i one zabavne najčešće rezervisane za drugare, prijatelje, poznanike i generacijski približne goste. Neka ti i to neizrečeno, što samo ti znaš bude ispunjeno.

Next

Poruke i čestitke za 18 rodjendan, punoletstvo

duge ljubavne poruke za rodjendan

I umorna sam kao ostareli ratnik i posle svih bitaka srce me boli, a jedini lek je neko kao ti da me voli. Ja sve dobro pamtim, i kao tvoja omiljena tetka, želim ti nezaboravan 18. Izaberite šaljive, smešne, lepe, ljubavne ili. Dan kad si se rodila, padala je kisa. Poslala sam nocas andjela da te cuva, andjeo mi se ubrzo vratio, i rekao da andjeli ne cuvaju andjele.

Next