Dansk håndbold landshold kvinder. Billetsalg 2019-10-13

Dansk håndbold landshold kvinder Rating: 8,1/10 404 reviews

Billetsalg

dansk håndbold landshold kvinder

I Danmark fik syvmandsspillet allerede i 1930'erne den største gennemslagskraft, sandsynligvis fordi dette spil var hurtigere, mere afvekslende og teknisk betonet, mere overskueligt og publikumsvenligt. Hvis man så den kamp, kan man ikke undgå at have lagt mærke til Cristina Neagu, Verdens bedste håndboldspiller. Danskerne havde problemer i det indledende gruppespil, hvor det blev til nederlag til Frankrig og Kroatien. Frankrigs største stjerne skal findes på bænken. Spillets begyndelse, 1900-1920 Håndbold var i udgangspunktet et spil for drenge, men det blev hurtigt en sportsgren for mænd, og snart efter også for piger og kvinder.

Next

A

dansk håndbold landshold kvinder

Hænder og arme må benyttes til at erobre bolden, og man må spærre for en modspiller med kroppen, også når denne ikke har bolden. Her styrer den bundrutinerede Olivier Krumbholz tropperne. Hun tørner nu ud for storklubben Győri i Ungarn. Amandine Leyneaud i midten , Allison Pineau til højre. Håndbold blev i 1903 demonstreret ved et idrætsstævne på Cykelbanen i Ordrup, i 1904 blev det spillet i forbindelse med et skoleidrætsstævne i Randers, og i 1906 udgav Holger Nielsen det første regelsæt om håndbold, Vejledning i Haandbold. Danmarks gruppe C bliver parret med gruppe D. Hvis man skal tro bookmakerne, er Brasilien på samme niveau som Danmark.

Next

Danmarks håndboldlandshold (damer)

dansk håndbold landshold kvinder

I Bucuresti har hun fået selskab af landsholds-kammeraten Sabina Jacobsen som skal styre forsvaret for svenskerne. Outsider i Gruppe B er Sverige Sverige er det klart næstbedste hold i Gruppe B, men er samtidig langt fra Norges niveau. På mål for Tyskland finder vi den rutinerede Clara Woltering, som ligesom det meste af den tyske trup til daglig spiller i den tyske bundesliga. Formålet er at score flest mål, og angriberne afleverer eller dribler med hænderne, indtil der opstår en mulighed for skud på mål. Det nordiske navn forpligter, og hos NordicBet har de netop fokus på nordiske sportsgrene og ligaer. Gruppespil Playoff Spændende gruppefinaler De tyske værter og det europæiske håndboldforbund har faktisk gjort en mindre genialitet med planlægningen af gruppekampene. Aarhus havde på dette tidspunkt hele fire hold i 1.

Next

Håndbold i Danmark, 1897

dansk håndbold landshold kvinder

Både blandt kvinder og mænd vandt spillet stor udbredelse i foreningerne på landet og i byklubberne. I de år var der overvejelser om at nedtone aktivitetsniveauet på A-landsholdniveau, men et blik på den unge generation og deres meriter udsatte denne diskussion. En finale hvor Nora Mørk scorede 12 gange for Norge. De to dårligste hold i hver gruppe spiller to placeringskampe om ikke at blive slutrundens dårligste hold. Danmarks håndboldlandshold for damer har siden midten af tilhørt den absolutte verdenselite. Nummer to fra Gruppe C møder nummer 3 fra Gruppe D og omvendt.

Next

Halvnøgne landsholds

dansk håndbold landshold kvinder

Denne turnering havde deltagelse af 15 hold, der repræsenterede 10 fore­ninger. Det var imidlertid ikke tilstrækkeligt til at sikre sejre, da holdet i to tætte kampe blev besejret af. På landet indgik spillet i de folkelige idrætsor­ganisa­tioners konkurrencer. Bookmakerne levner i hvert fald ikke de tyske piger nogen reel chance for at vinde slutrunden. Multiarenaen i Hamborg kan huse over 12.

Next

Billetsalg

dansk håndbold landshold kvinder

Hun er verdens bedste håndboldspiller,« Jan Pytlick til. Odds herunder er hentet fra Unibet 14. At håndbold siden 1990'erne er blandt de mest populære holdspil i Danmark, skyldes dog først og fremmest kvindelandsholdets store triumfer. Efter et trænerskifte til Guðmundur Guðmundsson f. Det klæder os på til at bringe dig de bedste betting-nyheder og odds tilbud fra de danske bookmakere. Danmark er i år havnet i gruppe C og spiller sine kampe et par timers kørsel fra den danske grænse i Oldenburg.

Next

Danmarks håndboldlandshold (damer)

dansk håndbold landshold kvinder

Rusland vandt tre gange i træk fra 2005-2009. Spillemæssig overlegenhed og hjemmebanefordel var med til at sikre det danske landsholds sejr. I Gruppe D spiller Holland, Tyskland, Serbien, Sydkorea, Kina, Cameroun. Det er en af de store sportsgrene i Danmark med op mod 200. Han har chokeret håndboldverdenen utallige gange med sine voldsomme udbrud mod egne spillere. Guld - , , Infoboksen er sidst opdateret: 14.

Next

Danmarks trup til VM 2017 i håndbold for kvinder

dansk håndbold landshold kvinder

Desværre for værtsnationen er det tyske landshold bare ikke, hvad det har været. Mange børn og især nybegyndere blandt unge og voksne finder imidlertid spillet særdeles vanskeligt. Danmarks gruppe B Frankrig Danmark Tyskland Sydkorea Brasilien Australien. Holdene går altså direkte fra gruppespil til playoff-kampe. Placeringen skal dog ses i lyset af, at Sovjetunionen og Østblokken, der traditionelt set havde været stærke i herrehåndbold, boykottede turneringen pga. Det vil sige, at nummer 1 fra Danmarks gruppe C møder nummer 4 fra Gruppe D. Håndbold for kvinder blev en olympisk disciplin i 1976.

Next

Håndbold i Danmark, 1897

dansk håndbold landshold kvinder

Håndbold har været domineret af europæiske nationer, især de østeuropæiske. Finalen spilles nemlig kun et par timers kørsel fra Danmark i Barclaycard Arena, i storbyen Hamborg. I forgrunden ses Tonje Kjærgaard, Janne Kolding og Anja Andersen. Bookmaker Startbonus Spil her 100% op til 1. Dansk Håndbold Forbund blev stiftet i 1935. I 1936 kom 11-mandsspillet på programmet, men gled ud igen efter denne ene gang.

Next

Danmarks trup til VM 2017 i håndbold for kvinder

dansk håndbold landshold kvinder

Gruppe A Gruppe A Frankrig — videre fra gruppen Rumænien — videre fra gruppen Spanien — videre fra gruppen Slovenien — videre fra gruppen Angola Paraguay Favoritten i Gruppe A er Frankrig I gruppe A er Frankrig den store favorit. Gennem de mange regeltilføjelser blev ansvaret for spillets korrekte gennemførelse overført fra spillerne til dommere og tidtagere. Spillemæssig overlegenhed og hjemmebanefordel var med til at sikre det danske landsholds sejr. Nu henter vi Rikke Iversen ind som den naturlige afløser i vores bruttotrup. Historisk set har Danmark været tidligt med i udbredelsen af. Foto: Børge Venge 1954, Aarhus Stadsarkiv Creative Commons Navngivelse-IkkeKommerciel. Tyskland var her foregangsland og så heri et tysk nationalt alternativ til det engelske 11-mands fodboldspil.

Next