At slikke fisse. Kan mænd virkelig lide at slikke f....? 2019-10-10

At slikke fisse Rating: 9,2/10 830 reviews

Kan mænd virkelig lide at slikke f....?

at slikke fisse

Tag dig tid, masser af tid. Du kan også prøve at bruge hænderne imens. Spørg ham på forhånd om han har mod på, at du hjælper ham lidt på vej ved at rykke med din bækkenbund eller med hans hoved. Efterhånden som hendes vejrtrækning og bevægelser antyder, at hun bliver mere og mere tændt, kan du fokusere mere og mere på klitoris, fra de lette, blide slik til de mere målrettede og faste. Nogle af dem starter ud med nogle yderst praktiske øvelser for både kæbe — og tungemuskler. Men en ting har de alle til fælles, og det er, at klitoris hoved har 8000 nerveender til at skabe lyst, hvilket er mange flere end mandens penis har. Manden tror, at han skal klø på for at være god, så hun råber og skriger, så manden tror at hun nyder, men det er fordi det gør ondt.

Next

Sådan lærer du ham at slikke fisse

at slikke fisse

Nogle stille piger siger, at det netop er, fordi det er så intenst og dejligt, at selv den mindste lyd vil bryde ind i den dejlige orgasme og forkorte den. Pludslig kunne jeg mærke hans tunge nede ved min fisse. Du har stadig to ledige fingre lille- og ringfingren at gøre godt med. Det er ikke til at komme udenom - du kommer langt med at kunne yde en ordentlig oralservice. Han nåede at slikke mig i 2-3 minutter fordi min fætter var vågne og råbte efter os. Jeg var hjemme ved en der hed Emil og hans mor og far var ikke hjemme vil skulle sove sammen det halve af natten talte vi om sex og noget så kom det den anden halvdel af natten bollede vi og vi elsker begge to sex og da han satte pikken op i min fisse så,skete det jeg begyndte at sige ohohohohoohohoh yes.

Next

Bliv bedre til at slikke

at slikke fisse

En af de bedste positioner for at slikke fisse er, at kvinde ligger på sengen, mens manden er på knæ på gulvet - på den måde belaster han nemlig ikke sin nakke for meget. Jeg havde selvfølgelig sagt at det var okay. Da jeg vågnede igen kiggede jeg lige op i min storesøsters helt glatte fisse, hun havde sat sig med et knæ på hver side af mit hoved. I stedet for at fokusere på hvor dejligt det er. De fleste kvinder skal åbnes langsomt, så derfor gå aldrig direkte til hendes yoni, men begynd med at kysse hende på halsen, munden, brysterne mm. Endnu et twist Hvis du er den fingerfærdige type, kan du overveje at supplere med endnu et par fingre og stimulere området omkring hendes anus.

Next

Oralsex guide: Sådan får du hende til at komme

at slikke fisse

Ok Hvorfor fortæller du ham ikke hvad du gerne vil have? Efter orgasmen Lige efter hun er kommet, kan du fortsætte med at stimulere hende på klitten, men langt de fleste kvinder er meget, meget følsomme lige efter klimaks, så du skal gøre det ultra blidt. Jeg vil gerne gøre hende endnu mere glad i sengen, og med det mener jeg orgasme! Men reaktionerne, du vil kunne møde, er vidt forskellige fra kvinde til kvinde, og fra mand til mand, for den sags skyld. Kvinders klitoris er meget forskellig, nogle er større end andre. Når du har fået en ide om, hvordan din kvinde ser ud, og hvor hun bedst kan lide at blive stimuleret, er du klar til at give dig i kast med en ordentlig gang oralsex. Vi aftaler at gentage succesen, men jeg sætter et betydningsfyldt krav. For selvom det er for din skyld, skal han også nyde det.

Next

Kunsten at slikke hende til orgasme

at slikke fisse

Det er godt, hvis han kan suge, både på kønslæberne, men også blidt på klitoris, for på den måde at få blodet ud i kønnet. Når du kan mærke, at hun er ved at komme, så skal du blive, hvor du er og lave den samme bevægelse, eventuelt lidt kraftigere. Den kan selvfølgelig ikke nå så langt op, men det kan føles ganske pirrende at blive tungekneppet og er også med til at trække hendes sekreter ud af skeden. Jeg havde en kort kjole på og kom til at vise min trusser. Nogle er meget følsomme og skal kun berøres i kort tid og meget forsigtigt og andre kan man køre lige på og hårdt. Elsk hendes fisse Nøglen til at blive god til at slikke fisse er, at du kan lide det. Jeg var jomfru, da vi mødtes, men efter noget tid har jeg fået styr på det og nu siger hun endda, at jeg er en af hendes bedste elskere.

Next

Dansk fisse websites at PressAboutUs

at slikke fisse

Min mor kom også i en orgasme da jeg slikkede hende og ligesom min søster strømmede der safter ud af hendes kusse da hun krampede i en orgasme. Min storesøster var som 12 årig ved at komme i puberteten og der gik lang tid i mellem vores sove sammen nætter. Ikke noget med at pumpe ind og ud, som jeg ved rigtigt mange mænd gør, fordi de har set mænd gøre det i pornofilm på nettet. Men hvis din mission er at gøre det endnu dejligere for hende, så spørger du altså de forkerte. For mange kræver det lidt øvelse, men multiorgasmer kan læres — og hvem vil ikke gerne se sol, stjerne og måne flere gange? Jeg bor med min dengang 13 årige storesøster og min 46 årige mor. Vil da gerne svare for mig selv.

Next

Derfor kan det være livsfarligt at slikke din kærestes tissekone

at slikke fisse

Hver gang jeg havde haft et lille peak, og min krop havde brug for en lille pause, flyttede han sin tunge fra min klitoris, og slikkede andre steder. Langt de fleste kvinder er mest følsomme på klitorissen, men mange er også meget sensitive på deres kønslæber, andre i mellemkødet, andre igen omkring skedeåbningen osv. Hvis man er homoseksuel, så kan det også være gavnligt, at undersøge om man skulle være i risikozonen for at være smittet med hpv-virus. Før du går i gang med at slikke fisse på hende, kan du bruge din tunge, hænder og fingre andre steder på kroppen. Tålmodighed er en dyd Når du er nået så langt, er det tid til at sætte ind med et mere målrettet slikkeri mod orgasmen. Ja der er en risiko for at man kan få kræft. Der er ukendt, om klamydia kan smitte fra halsen til kønsdelene.

Next

Sådan lærer du ham at slikke fisse

at slikke fisse

Du kan også udarbejde din egen personlige manual med tekst og tegninger, hvor du beskriver for ham, hvad du gerne vil have mere af. Åbn hende langsomt Inden du går i gang, så sørg altid for, at hun ligger behageligt, evt. Når hun så er kommet, skal du fjerne tungen fra klitoris og kysse hende andre steder. Med denne guide skulle du meget gerne være i stand til at gøre din partner til verdensmester i at slikke din fisse. Hun onanerede heftigt sin lille fisse, og stønnede meget.

Next